Létezik még online Roxfort ami még aktív?
Figyelt kérdés
Mármint ami több játékos. Beosztanak egy házba, stb... Tudom, hogy ott van a Pottermore, de én magyar nyelvűt szeretnék. Én többet is találtam, de mind inaktív már.2023. aug. 6. 23:27
2/7 A kérdező kommentje:
Kár :( Pedig szívesen játszanék egy ilyennel.
Na pont ezért csináltam egyet (legalábbis hasonlót, hogy legalább játszhassanak. Bár arra nem igazán lesz kereslet, lévén hogy nem nagyon tudom reklámozni.
2023. aug. 12. 09:02
4/7 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam, hogy van ilyen. Szimpinek tűnt, de azt írja, hogy a Teszlek süveg már nem fogad újabb válaszokat. Ezek szerint már nem működik. :/
Azért köszönöm a válaszod!
2023. aug. 16. 15:23
5/7 anonim válasza:
Bár egy éves a kérdés, így nem tudom, a kérdezőnek aktuális-e még, de hátha... Vannak még aktív, magyar online Roxfortok, úgy tudom jelenleg a legaktívabb a Lumen Mágusakadémia. A Lumenben iszonyú kreatív tananyagok és házik vannak, videós tananyagok, aktív szerepjáték, kviddicsbajnokság, és 1-2 heti rendszerességgel közös programok élőben a Discordon, pl könyvfelolvasás, filmnézés, szerepjátékos kalandok, társasjátékozás, kvízjátékok. Szerintem jelenleg ide éri meg jelentkezni.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Igen, amúgybtovábbra is szívesen játszanék ilyennel csak az utóbbi időkben már alább hagytam a keresésével, mert még az online varázsló iskolák listájában sem szerepelt ez. Első blikkre szimpatikusnak tűnik. Nagyon köszönöm a választ. Máris tüzetesebben átnézem.
aug. 10. 06:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!