GTA 4-et hogyan lehet patch-elni?

A PC-s GTA 4 hez nem volt szerencsém, de ez általában úgy működik, hogy letöltöd a patch-et, ami a hivatalos oldalon, és sok egyéb más helyen elérhető, és azt egyszerűen telepíted.
Viszont úgy tudom, hogy a GTA 4 Windows Live-os, úgyhogy lehet, hogy azon keresztül is lehet. Legalábbis a szintén Microsoft kreálmány XBLA felajánlja a frissítés telepítésének lehetőségét az indítás pillanatában. Ezt egyszerűen el kell fogadni, a többi pedig autómatikusan zajlik.

:/
Próbáltam úgy, de az a para, hogy amikor meg akarom nyitni a "Games for Windows-LIVE" nevű programor, kiír egy ilyet:
To use of the features os Games for Windows-LIVE, you need to apply a hotfix for Windows XP. Gondolom ez valami olyan progi, ami engedélyezi a windows livenak, hogy csatlakozzon a netre. amikor letöltöm a fájlt, amit kér, és fel akarom telepíteni, jön a következő hibaüzenet: Setup cannot update your Windows Xp files because the language installed on your system is different from the update language.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!