Star Stable leggyorsabb ló?
Figyelt kérdés
Szóval én egy olyan lovat keresek amivel lehet menni bajnokságra és benne leszek vele mindig az első 3-ban.
Valami olyan ló kéne ami gyors, de jól is néz ki.
Légyszíves segítsetek!
Amúgy ajánlanátok a "Shire" lovat??
2023. júl. 30. 10:20
11/16 anonim válasza:
Azt se felejtsük el hogy a géped állapota és a neted gyorsasága is számít. Nekem régi gépem van és lassú netem, sokat laggol, így hiába van maxos szuperjó lovam, mindig lemaradok.
12/16 anonim válasza:
#11 azért ez egy lassan 13 éves játék, egy 10 éves videókártyát is alig hajt meg maxon. Az akkori integráltak valóban kevesek neki, de bepattintasz egy GTX 760-at vagy 950-et amit fillérekért hozzád vágnak és problem solved. Már ha asztalid van.
14/16 anonim válasza:
Nincs legjobb ló. Lvl 6-os lóval, aminek maxos volt a hangulata, nyertem már versenyt, ez is sokat számít, plusz amiket itt írtak..
Az meg hogy valaki gyorsabbnak tűnik azért van, mert hulladék az összes szerverük.
15/16 anonim válasza:
A speed bugos csalókról ne is beszéljünk...
16/16 anonim válasza:
Na olyan már szerencsére nincs, mert kihajítja őket a játék mint macskát sz@rni. De van videóm egyről akit még 2022 szeptemberében kaptam lencsevégre. Olyan marha volt hogy a főkarijával csinálta, én meg elküldtem a videót az angol supportnak és akkora bant kapott hogy csak lesett. Egy barátom személyesen ismeri, mesélte hogy mennyire ki volt akadva... XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!