Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem működik?

Miért nem működik?

Figyelt kérdés
Csináltam egy bükki servert(minecraft) és állandóan visszavált online mode ba amikor beállítom hogy false legyen, miért van ez?

2023. júl. 26. 08:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát lopott játékoknál a bármi bármikor hazavágodhat, nem kell ezen csodálkozni. Amig nem eredeti játék addig nincs jogod reklamálni érte. :D
2023. júl. 26. 14:31
 12/15 anonim ***** válasza:
55%

Ha a bukkit szerverre gondolsz, akkor azt hanyagold. Töltsd le helyette a PaperMC-t vagy a PurpurMC-t.

[link]

[link]

Egyébként valóban ne használd a TLauncher-t, mert kiderült, hogy kémprogramot tartalmazot.

Vedd meg vagy tölts le egy biztonságosabb launcher-t pl. PolyMC:

[link]

2023. júl. 26. 14:48
 13/15 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező: amikor átírtad, egyáltalán lementetted? Lehet ez a probléma, hogy esetleg elfelejtetted lementeni

A többi kommentet pedig ignoráld, feltettél 1 kérdést, te arra akarsz választ kapni, ha ők nem bírnak arra választ adni, nem éri meg foglalkozni velük

Emellett a válaszolónak: mégha elvileg nem is biztonságos a TLauncher, szerintem több 10, ha nem 100 ezer ember használja

2023. júl. 26. 18:11
 14/15 anonim ***** válasza:
19%
Akkor az 100 ezer hülye embert jelent. :D
2023. júl. 27. 00:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Már működik, váltottam spigot ra
2023. júl. 29. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!