Mi volt nektek a legnehezebb boss videojátékos "karrieretek" során?
Egyszer végigvittem úgy a Red Dead Revolvert, hogy nem tudtam, hogy lehet fejleszteni a karaktert.
Rohadt nehéz volt, de sikerült 😂
A Driver2 meg elkezdtem, de csal a gép, vicc az egész, igazából neten is csak olyan végigjátszás van, ahol mákkal tudja megcsinálni a küldetést a player. Vicc az egész, nem tudom mi értelme van
Ha a végigjátszott játékokat nézzük, akkor Orphan of Kos a Bloodborne-ból. Oda-vissza kiplatináztam az összes Souls játékot, de az volt az egyetlen boss, akire azt mondtam, hogy csal.
Illetve a Sekiro-ból vagy a Ninja Gaiden-ből az összes boss, mivel azokhoz jó szem és iszonyatos reflexek kellenek, amik nekem nincsenek. Nem is tudtam egyiket sem végigjátszani.
Az elso Rayman volt, meg PS1-en, valami vizalatti résznél.
Medal of honor, talan az első ami kijott pc-re, normandia-i partraszallas, egy géppuskafészek okozott napokig gondot.
Évek ota csak multit jatszok, single-ben nincs sok kihívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!