Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Akinek PC-n telepítve van a...

Akinek PC-n telepítve van a Genshin Impact! Jelenleg pontosan hány GB helyet foglal?

Figyelt kérdés
2023. júl. 21. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Kicsi hiján majdnem 70gb(ebbe a japán nyelv is benne van)
2023. júl. 21. 13:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak mert tőlem a telepítő 120 GB helyet kér, és azt írja, hogy az alapcsomag 60 gb, ami nem egyértelmű, hogy a 120 GB része vagy afelett van még. Most csináltam neki helyet, de csodálkozom, hogy ennyit kér. A nyelveket lehet választani, vagy utólag törölgeti? Nálam a telepítéskor nem adott ilyen lehetőségeket.
2023. júl. 21. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
a 120 az átmeneti cuccok miatt van(telepítés végeztével törlödnek). Alapból angol szinkron van csak asszem, de én lekaptam japánt is. Azt hozzáteszem nekem azóta van gépen mióta megjelent szóval hogy pontosan mennyit nyomnak a nyelvi fájlok ne kérdezd. összbe 70gb, átmenetileg kell + hely mig telepíti.
2023. júl. 22. 10:30
 4/5 anonim ***** válasza:
A beállításokban a nyelvet kilehet választani, hogy melyiket akarod használni (avagy hallani), a másikat ha nem kell, törölni tudod és egyúttal mutatja is, ha jól emlékszek, hogy melyik mennyit foglal
2023. júl. 24. 03:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, szerencsére felszabadult az a sok hely a telepítés után :D
2023. júl. 31. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!