Bwin pénzes póker helyett ismertek magyar országon legális alternatívát?
Figyelt kérdés
Most, hogy a magyar kormány mindent megtesz, hogy a saját sleppük zsebét tömje, lehetetlenné tette, hogy a bwin pókerre lehessen befizetni vagy esetleg ki. Alternatívát keresek.2023. júl. 20. 18:11
1/9 anonim válasza:
Ébresztő! Eddig hol éltél?
Kb. 10 éve nem lehet itthon legálisan online pókerezni.
2/9 A kérdező kommentje:
Eddig bwin működött, nem kerestem másikat. Gondolom nem volt illegális.
2023. júl. 20. 19:20
4/9 A kérdező kommentje:
És tudsz esetleg Magyarországról jelenleg is működő illegális online pókert? Nekem az is jo, ha eddig a bwin jó volt illegálisan. :)
2023. júl. 20. 19:37
5/9 anonim válasza:
Nem tudok. Sajnos. Engem is érdekelne.
6/9 anonim válasza:
Pokerstars app működik revolut befizetéssel
7/9 anonim válasza:
Nem volt illegális, csak a nyeremény adóköteles volt. Amúgy millió alternatíva van, hogy befizess millió különböző póker terembe.
8/9 IP24 válasza:
GGPoker-en magyar játékosok számára minden napi 0,25 dolláros ingyenes szelvény, szombatonként pedig 1 dolláros szelvény igényelhető befizetés nélküli a „Daily Freebie” katintva!
Pókeroldalak [link]
9/9 anonim válasza:
Minden játékosnál így van, nem csak a magyaroknál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!