Ha egy játékot megvettem már Steam-en egy másik számítógépre (e-mail-en elküldték a megerősítő kódot), de közben újat kellett vennem, akkor el tudom intézni, hogy ne kelljen még egyszer megvennem? Ha igen, hogyan?
Mivan?!?!?!!?
Ha megvetted a fiókodon a játékot akkor az ÖRÖKRE a fiókodon marad. Nincs semmiféle megerősítő email(csak mikor elsőnek regisztráltad a fiókod, akkor kaptál egyet).
Szerintem a számlára gondolt email alatt, azt szokták küldeni vásárlás után.
A steam egy szolgáltatás, amihez van egy kliens. A kliensnél ha abba a fiókba lépsz be az új gépen, mint a réginél, a játék könyvtárában pont ugyan azok a játékok fognak várni, csak újra le kell tölteni őket, illetve nem felhő alapú mentések elvesznek, szóval lehet előröl kell kezdened majd a játékot.
Arra figyelj ha van kettős megerősítés, lehet problémázhat az új gép miatt a telefonnál.
Nem lopott, mert a Konzolvilágról szereztem meg, nem a Steam-ről, csak olyan régen volt már, hogy úgy emlékeztem, hogy a Steam-ről vettem meg, mert mindent a Steam-en szoktam venni.
Ne legyünk előítéletesek egyből. :)
"Ne legyünk előítéletesek egyből. :)"
Ha Steam-es vásárlásnál ahol AZONNAL fiókodhoz adják a játékot amit vettél, azt írod hogy email-be kaptál kódot hozzá, az ott szerintem már eléggé megkérdőjelezhetővé teszi a dolgot. Szerintem ezt te is beláthatód.
Ui: Én is szinte mindent Steam-re veszek. 95%-a a játékaimnak Steam, a maradék 5% meg GOG(ami Steam-en nem elérhető, vagy giveaway-es volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!