Egy külföldi steam kulcs vásárlása után be tudom Magyarországról aktiválni ha be VPN-ezek az adott országba?
Sziasztok!
Konkrétan az lenne hogy kinéztem egy játékot ahol a olcsóbb ha a Törökországos verizót veszem meg. Ha ittohnról be VPN-ezek Törökországba akkor be tudom Steamen akvitálni a kulcsot?
És később ha játszok az adott játékkal akkor is kell majd VPN-ezni?
Köszi
Meg tudod csinálni, de a rendszer látja hogy te pár percenként országot ugrasz és a naplózás szerint pont ekkor megvettél egy játékot, majd vissza is váltottál az eredeti országba. Ez simán visszakövethető, és mivel sérti a felhasználási feltételeket, a fiókodat is tilthatják (nem férsz hozzá többet).
Erre legalább egy teljesen független regisztrációt használnék amihez semmi olyan azonosító nincs rendelve, ami kötődik a fő fiókhoz (bár a hardverkörnyezet és hálózat is ugyanaz, úgyhogy ha nagyon akarják, bármit bannolhatnak), de leginkább úgy ahogy van inkább ne trükközz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!