Megéri ez a Sims 4 kiegészítő DLC?
Szintén nagyon jó kiegészítőnek tartom, a benne lévő világ az egyik kedvencem. Lakásokba már szinte gyakrabban költöztetek simeket, mint házba. Vannak benne városi fesztiválok is, amik mindig jól jönnek, ha a simed ismerkedni vagy kikapcsolódni akar. Van csomó új recept, úgyhogy nem kell folyton salátán és hasonlókon élnie a simeknek (nem mintha ez annyira befolyásolná a játékmenetet, de szeretem a változatosságot). Új munkák is vannak ebben a kiegészítőben, amiket én személy szerint viszonylag gyakran szoktam használni. Több modernebb berendezési tárgy van benne, mint pl. A Seasonsben, ami szintén fontos lehet, ha ezt a stílust jobban kedveli az ember.
Ahogy a többi kiegészítő, ez sem tökéletes (pl. a lakások eredeti ajtaját/ablakát általában nem lehet módosítani csalás és modok nélkül, ami elég bosszantó néha), de összességében nagyon jól sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!