Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van MMORPG, ahol a lényeg a...

Van MMORPG, ahol a lényeg a játék, és nem pedig az, hogy 2-3-4 helyre folymatosan portálgassunk, és ugyan azt csináljuk hetekig, hogy meglegyen a maximum cuccunk?

Figyelt kérdés
A legtöbb játékban csak az elején van játék. Utána már csak pár bosst gyilkolnak, és ezt megcsinálják több 100-szor. Unalmas és szar. Rákényszeríti az embert, hogy partyban tolja, és ugyan azt. Mindig uigyan azt. Több 100-szor. És ha megvan, akkor kezdhetsz másik karit. Ahol szintén az elején még válrtozatos (és szerintem azért regisztrál valaki, nem boss miatt), aztán a jó cuccokért ugyan ahhoz a bosshoz mennek, és azt kell nyirbálni. Amibvől nem látszik semmi, mert annyian mennek rá. És aezt megcsinálni több 100-szor. És az ember rákényszerül, hogy bezsélje az angolt. Mert ah nem érted, akkor hülye vagy. És meg kell nézned hozzá, az angol videókat a youtube-on, hogy megértsd. Amikor én NEM youtube videókat regisztráltam megnézni!!! hanem játszani akarok. És nem 100-szor ugyanahhoz a bosshoz akarok menni. És ha nincs meg a maximális cuccod, akkor egy csomó helyen nem leszel jó. De ahhoz meg több 100-szor kell elmenni ugyanahhoz a bossokhoz. Röhej. Utálom az MMORPG-ket. Az FPS-eket is utálom. A szar játékosok, a saját hülye diplomás, angoltudásos értelmi szinvonalukra lehúzzák az egészet, és egy értelmetlen szar játék lesz. Kapkodós, mindenki 100-szor meghal, mindenki ugyanazokhoz a bossokhoz megy.
2023. júl. 10. 00:35
 1/9 A kérdező kommentje:

Van a játéknak egy több 100 oldala útmutatója, hogy érts mindent. nem azért regisztráltam, hogy én azt megtanuljam.

Felháborító, hogy játék helyett youtube videókat kell néznem, meg tanulnom kell a játékot. Azt leegyszerűsítik, amit nem kéne, a játék közbeni élményt, ami miatt regisztrál az ember, hogy azzal játszhasson. És a végén meg szarrá bonyolítják, hogy neked angol barátokat kell szerezned, hogy bevegyenek a partyba.

2023. júl. 10. 00:49
 2/9 anonim válasza:
80%

"És az ember rákényszerül, hogy bezsélje az angolt. Mert ah nem érted, akkor hülye vagy."

bocs de a mai világban tényleg hülye aki nem beszéli az angolt

2023. júl. 10. 02:36
 3/9 Hintalow ***** válasza:
100%
Nem kőne akkor multi játèkokat erőltetni, a single, sztorivezèrelt cuccok valók akkor inkább.
2023. júl. 10. 08:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Hú, vannak bajok a toronyban!

"A szar játékosok, a saját hülye diplomás, angoltudásos értelmi szinvonalukra lehúzzák az egészet"

Jó játékos = "szar játékos"?

Tanult ember = "hülye diplomás"?

Kitanulják a játékmechanikákat, és intelligensen használják azokat = "értelmi szinvonalukra lehúzzák az egészet"?

Vajon te lennél a "szinvonal"? Aki képtelen megtanulni angolul (a világ egyik legegyszerűbb nyelvén)? A tíz éves, erősen közepes tanuló fiam 10 évesen már eredetiben olvasta a Harry Pottert, 12 évesen ő kalauzolta az osztályát Londonban az osztálykiránduláson. Annyira nem vagy képes, mint egy 12 éves?

Mondanám, hogy trollposzt, de ahhoz túl hosszú és őrjöngős. Sebaj, úgyis törölni fogják a modik...

2023. júl. 10. 09:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem te inkább ütögess össze két kavicsot.

A te értelmi szintednek az a megfelelő szórakozás.

2023. júl. 10. 11:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon imádhatod a 100-as számot, 7-szer írtad ki. :)
2023. júl. 10. 14:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

A multiplayer játékok lényege az elnyújtott end-game, tehát pont az, hogy elmész farmolni ezt, akkor ha megvan az a tárgy azzal már mehetsz eggyel nehezebb részre, de mellé bedobnák pár szezonális eseményt, stb.

Ha nagyon történet központú dolgokat keresel, akkor maradj a single playernél, vannak co-op verziós jó történet gazdag játékok is.

2023. júl. 11. 06:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha utálod az MMORPG-ket, akkor miért keresed?

Ezek lényege, hogy ne pár nap alatt vidd ki az egész gamet.

A fő cél pedig az egyre jobb felszerelés, idővel pedig az endgame cuccok és helyek élvezete.

Mindaddig pedig ugyanúgy magát a játékot élezed.

Ha ezek nem mennek, hagyj fel a játékokkal.

Ugyanis az ilyen jellegűeknél sok az ismétlődés.

A gyorsan kirántható játékoknál pedig kijátszás után csak porosodik vagy ÚJRA kijátszod.

Nekem nem kellett sose videókat nézegetnem, hanem helyette bementem a pályára másokkal és ott figyeltem meg pár alkalom alatt dolgokat, amit pedig nem értettem, van két szép kezem vagy szám és megkérdeztem másokat.

Üdv a game világban.

Minden játék előre programozott, nem olyanmint a real élet, hogy történhet bármi s bármit véghez vihetsz.

Ha ezt nem sikerül befogadnod, akkor keress másik kikapcsolódási formát.

Nekem pl több alkotói tevékenységem is van game mellett és ezek pénzt is hoznak.

Az angol nyelv nem csak játékban előny, hanem a való életben is.

Megtanulni pedig sose késő. 90+os dédim is megtanulta és élvezte a beszélgetéseket külföldi ismerőseimmel, amikor felhívtam, mi újság vele.

30N

2023. aug. 8. 10:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ui. : ha döcög vagy nem megy angol vannak alkalmazások fordításra pl befotózod a szöveget és fordít.

S keresel magyar embereket game-n. Szükség esetén biztos segítenek, ha Normális vagy velük.

Van, hogy voice-n egymást kérdezzük mit is jelent az adott szó, mert éppen nem jut eszünkbe stb.

Vagy amikor új rövidítéssel vagy szlenggel találkozunk.

2023. aug. 8. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!