Ez melyik régi (fekete) nintendós játék? Fontos!
Figyelt kérdés
(Elég hülyén fog hangzani mindegy)egy hapsival kellett menni,és tudott ilyen negyedholdalakú sugarakat lőni. az első pálya egy ilyen utca szerűség volt a végén egy amerikai focista főellenséggel ami labdát dobált meg változtatta a színét ha ütöttük aztán a 2. pálya a vadnyugaton volt ahol lejutottunk egy bányába ahol volt egy gólem főell aki piros lett ha ütöttük. volt még rengeteg sok pálya meg a fő-fő ellenség egy robot volt aminek lejött a feje a testéről és körkörösen mozgott nagyon fontos lenne mert amikor picurka voltam egész nap azt toltam, köszi 13/f2010. okt. 12. 18:48
1/1 anonim válasza:
Hú, a címére nem emlékszem, de szerintem itt nézz körbe: [link] Itt megvan majdnem az összes régi Nintendo-s játék.(Éljen a Nintendo!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!