Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez melyik régi (fekete)...

Ez melyik régi (fekete) nintendós játék? Fontos!

Figyelt kérdés
(Elég hülyén fog hangzani mindegy)egy hapsival kellett menni,és tudott ilyen negyedholdalakú sugarakat lőni. az első pálya egy ilyen utca szerűség volt a végén egy amerikai focista főellenséggel ami labdát dobált meg változtatta a színét ha ütöttük aztán a 2. pálya a vadnyugaton volt ahol lejutottunk egy bányába ahol volt egy gólem főell aki piros lett ha ütöttük. volt még rengeteg sok pálya meg a fő-fő ellenség egy robot volt aminek lejött a feje a testéről és körkörösen mozgott nagyon fontos lenne mert amikor picurka voltam egész nap azt toltam, köszi 13/f
2010. okt. 12. 18:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Hú, a címére nem emlékszem, de szerintem itt nézz körbe: [link] Itt megvan majdnem az összes régi Nintendo-s játék.(Éljen a Nintendo!:))
2010. okt. 12. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!