Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A GTA V-ben hogy kell a...

A GTA V-ben hogy kell a garázsból kocsikat addolni xbox one x-en?

Figyelt kérdés
Xbox 360-on volt ilyen kiegészítő, hogy ha bementem a garázsba, megnyomtam a jobbra gombot és lehetett választani egy csomó kocsi közül. De xbox one-on nem találom ezt a kiegészítőt…

2023. jún. 22. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Én nem emlékszem semmi ilyesmire 360ról, tehát ez csak valamiféle csalás lehetett amit külön kellett a gépre telepíteni. Xbox One és újabb konzolokon sokkal szigorúbb az ellenőrzés, nem lehet csak úgy telepíteni dolgokat rá. Ha valami nincs fent a hivatalos boltban vagy a lemezen akkor nem létezik. Egy két játék támogat modokat (leginkább Bethesda RPGk), de csak azokat amik a hivatalos storeban benne vannak.
2023. jún. 24. 08:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem csalás volt hanen frissítés. Soha nem használtam csalásokat xbox360-on…
2023. júl. 16. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is már 1 éve megvettem a gta 5-öt ,de rá 2-3 hónapra kivittem és megvettem a garazsát minden karakternek ,de én a 360-os verzióval is játszottam és emlékszem én is hogy csalás nélkül lehetett több kocsit kihozni...

De itt még csak 1 autó van és ennyi:(

2023. júl. 27. 18:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen emlékszem hogy ez valami alap addon volt vagy tudom is én mi volt. De ott volt ingyenesen az eredeti xbox360 shop-ban és csak telepíteni kellett ha volt neted. Nah, xbox one-on nem találom ezeket az addonokat. Mé’ nem? Hó’ vannak?
2023. júl. 31. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát ez jó kérdés...

Én is sajnálom amúgy,mert ugye megvettem franklin los santos customjét ami asszem trevor városkájában van és ott ugye lehet tuningolni ingyen.

Na de hát így nem tudom kihásználni.

2023. júl. 31. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!