Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen nyílt világú sandbox...

Milyen nyílt világú sandbox játékot ajánlanátok PC-re, amiben sok karakterrel lehet beszélgetni, és nem gyilkolászós?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy kicsit soknak tűnik a kérdésben megfogalmazott feltétel, szóval egy nagy, szabadon bejárható, felfedezhető világban játszódó játékra gondolok, ami szabadabb menetű, sandbox, tehát oda megyek és azt csinálok, amit akarok. Emellett sok nem játszható karakter népesíti be a helyet, akikkel kapcsolatot lehet építeni. Lehetőleg valami nyugisabb, nem a harcra, a folyamatos öldöklésre épülő játékot keresek. A Sims 3-mal és 4-gyel sokat játszottam már, a My time at Portiát is végigjátszottam. Szóval valami ezekhez hasonló játéknak örülnék.

2023. jún. 20. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Stardew Valley, My time at sandrock, Subnautica
2023. jún. 21. 07:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az ajánlásokat!:)

A Stardew Valley-t már fontolgattam magamban, csak nehezen tudnám megszokni ezt a pixelgrafikát.

A My time at Sandrocknak várom a szeptemberi megjelenését a végleges verziójának.:) Most még korai hozzáférésben van, de biztos tetszeni fog, ha a Portia is tetszett.

A Subnauticában úgy látom magányosan reked az óceánon a karaktered, csak tengeri lények vannak, én pedig szeretem a közösségi élményt a játékokban.:)

2023. jún. 21. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:

My time at Portia is hasonló

Animal Crossing (bár ez lehet csak nintendora van)

2023. jún. 21. 13:53
 4/5 A kérdező kommentje:

A My time at Portiát játszottam, írtam is a kérdésem kifejtésébe.:)

Igen, az Animal Crossing sajnos csak Nintendóra van.

Azért köszi!:)

2023. jún. 21. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Night in the woods, játszottam és abszolút megáll rá a sok beszélgetés is, a nyílt világ is, mindezt 2D-s tálalással. Rengeteg érdekes és egyedi minigame is van benne, a világ részeként.

Eastshade! Ez nagyon ígéretes és listán van nálam, de gépcseréig nem tudok nyilatkozni róla hogy mennyire jó. Bár tippre nagyon.

2023. jún. 21. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!