Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyiért árulnád?

Mennyiért árulnád?

Figyelt kérdés
Adott egy 5 hónapos playstation 5 lemez olvasós kiadás, 2 db kontroller egy 2 hónapos alig használt playstation fülhallgató illetve egy far cry 6 és egy god of war ragnarok játék. Nagyjábóli elképzelésem van az árra de azért kíváncsi lennék a véleményekre!

2023. jún. 13. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
21%
Egy kanyit sem adnék érte.
2023. jún. 13. 16:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ, ezért felesleges volt pazarolnod az idődet, hogy ezt leírd :)
2023. jún. 13. 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Olyan 180.000 FT szerintem reális ár lenne érte. Mondjuk ez csak az én preferenciám szerint. A 2 játékot nem számítottam árba mert se a FC 6 se az agyonhype-olt GoW nem érdekel.
2023. jún. 13. 16:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Ennél azért jóval többet ér szerintem azt elfelejtettem írni hogy még 2 év garancia is van rá.
2023. jún. 13. 17:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen. Újba többet érne. De még ha csak alig használt is mint ahogy írtad, akkor is HASZNÁLT kategória már. Szóval azt felejtsd is el hogy 1 újnak az ára környékén fogod eladni. Annyi erővel már akkor akár újat is vehetnének. Garancia miatt talán 200.000 még megérne, de az is macerás mivel ugye TE vetted és nem az akinek te kéz alatt továbbpasszolod majd.

Most megnéztem és 230-ért lehet kapni már 2 év garanciával közel 1 terás ps5-őt. Szóval szerintem elég reális a 180-200 ezer forint érte. De ahogy jónak érzed. Annyiért adod amennyiért akarod, csak ha közel ugyanannyiért árulod mint az új lenne akkor arra számolj hogy sok év is lehet mire elviszik. Illetve mint mondtam az általad említett 2 játék nincs ebben az árban benne. Nyilván azok még adnak hozzá, de én azokat nem számolom.

Kérlek ne vedd támadásnak, de a MAGYAR gazdaság mellett ilyen áraknál már inkább újba veszik az emberek egyenesen a boltból mintsem 3. féltől fű alatt.

2023. jún. 13. 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek 3/5-el. 200-nál többet semmiképp se adnék érte.
2023. jún. 13. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!