Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mihez voltak ezek a kis...

Mihez voltak ezek a kis figurák annó? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Kb. 2005 körül lehetett ilyet kapni, úgy emlékszem talán valami fagyihoz/jégkrémhez voltak ezek az ajándékok, és volt más figura is, de csak erre a kígyóra emlékszem.

Más is emlékszik ezekre? Mihez lehetett kapni és milyenek voltak még?

2023. jún. 13. 00:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Leo jégkrémben voltak, a poharas verzióban. Nekem egy szörföző oroszlán volt még a kígyón kívül. Az iskolában kaptunk hozzá promó anyagként társasjátékot, ahhoz lehetett bábuként használni őket.
2023. jún. 13. 22:14
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, akkor jól emlékeztem. :D Alig tudtam megtalálni neten, már azt gondoltam lehet csak beképzeltem, hogy volt valami fagyi az alján ilyen kindertojás szerű figurákkal.

Az oroszlán is rémlik, így hogy mondod, de arról meg aztán végképp nem találtam képet...

A társasjátékról nem tudtam, mi sajnos nem kaptunk.

2023. jún. 16. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!