Miért nem tudok be jelentkezni a Steam-be ?
Figyelt kérdés
Amikor be irom a jelszót es a felhasználónevet kéri a telefonos mobilhitelesitőt de ha telefonrol akarok be jelentkezni ugyan azt irja hogy erősitsem meg a bejelentkezést a telefonos alkalmazásból.Hiába kértem steamon segitséget nem kaptam semmi segitő információt mi tévő legyek ?
még valami ,megprobáltam ki törölni a mobil hitelesitőt a steamon lévő "elhagytam vagy el lopták a mobilhitelesitő alkalmazásomat" opciót és semmi nem engedi hogy vissza állitsam.Vállaszokat előre is köszönöm!
2023. jún. 12. 18:05
1/3 anonim válasza:
Biztos, hogy jó helyről akartál bejelentkezni?
Vannak scam oldalak, amik leutánozzák a steam felületet és így szerzik meg a profilod. Ha így van, akkor már tudják a jelszavad.
Mindenképp írj a steam supportnak, talán nem késő.
2/3 A kérdező kommentje:
igen a steam hivatalos oldalarol jelentkeztem be de nem enged semmit sem csinálni olyan mintha le blokkolták volna minden hozzáférésemet nem tudok sem uj jelszót kérni semmit sem tudok csinálni
2023. jún. 12. 18:37
3/3 A kérdező kommentje:
tehát pontosabban a felhasználó név es a jelszó jó mert be engedne jelentkezni de keri a steam bejelentkezési kódot "You have a mobile authenticator protecting rhis account" és itt ennyi kész mit csináljak nem tudok hozzá férni ehez mert ki vagyok jelentkezve a telefonból es amikor megpróbálok be jelentkezni ezt adja be és itt kész vége,mi a teendő?
2023. jún. 12. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!