Fifa 23at miért nem tudom elindítani a gépemen?
Figyelt kérdés
Jogtiszta telepítés Xbox ultimatet használok, biztonságos rendszerindítás hibát dob fel, utána néztem hogy BIOS beállítás, rendszergazdai indítás illetve anti cheat program uninstall majd újra install telepítés segít.
Vírus védő deaktiválás is van akinél alternatív megoldás.
Én minden létező javaslatot megpróbáltam több videót is megnéztem erről és semelyik javaslat nem oldotta meg, továbbra sem tudom elindítani ugyanúgy feldobja a hibát.
Természetesen a gépigény adott mielőtt kérdés lenne minden feltétel megvan de nem megy.
2023. jún. 10. 10:07
2/6 A kérdező kommentje:
Laptopról van szó és nem Xboxról
2023. jún. 10. 10:58
3/6 anonim válasza:
Akkor hogy jön ide Xbox?. PC-n PC-s verziót kell vegyél. Xbox verzió nem fog menni. xD
4/6 A kérdező kommentje:
Game pass
Akkor jöjjön a FIFAra vonatkozó válasz hogy mi lehet a megoldás
Ha már úgy is BL döntő nem sokára
2023. jún. 10. 20:11
5/6 anonim válasza:
A megoldás az hogy megveszed PC-re is Steam-en.
6/6 A kérdező kommentje:
PC Game Pass Ultimate előfizetésem van, benne van az EA Play is, így ingyen játszható a játék így nem kell megvenni
2023. jún. 11. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!