Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Alicia Online beszerzése...

Alicia Online beszerzése 2023-ban?

Figyelt kérdés

Na most a helyzet az hogy én korábbi években már játszottam a játékkal, nem is egyszer. Akkoriban letöltéskor még nem is nagyon adódott semmi gond, éppen ezért is furcsálltam nagyon amikor egy néhány hónapos kihagyást követően ismételten úgy döntöttem hogy letöltöm a játékot és a vírusírtóm a folyamat közben hirtelen bejelzett trójaira.

Nem gondolnám hogy tartalmazna a játéknak bármelyik fálja is bármilyen vírust is hiszen mint már mondtam is, volt már korábban a gépemen ez a játék működésképesen.

Az egyedüli változás az éppenséggel pont a vírusírtó rendszert érintette néhány hónappal ezelőtt amikor is bizonyos okok miatt nekem programot volt szükséges váltanom.

Létezhet olyan hogy egy bizonyos játékot 2 különböző program eltérően azonosítson be? Míg a korábbi simán átengedte a játékot a jelenlegi egyből megfogja trójai gyanúval?

Nem igazán értek a vírusírtó programokhoz ezért is várok most alapvetően tanácsot.

2023. jún. 3. 09:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!