Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek ki lehet égni a...

Szerintetek ki lehet égni a gamingből? 21f

Figyelt kérdés

21 vagyok, anno suliból hazajövet imádtam játszani, pl péntek esténként reggelig, különleges idők voltak, skillben is folyamatosan fejlődtem, a reakcióidőm a csúcson volt, ez kb 17 éves koromig így volt.

Mára bőven visszafejlődtem, mintha demenciám lenne, úgy játszok mint aki először fog kontrollert, már 20 perc után kikapcsolom a játékot mert nem köt le, energiám sincs rá.

Kivétel képez az az évi 1-2 új sztori játék amiért úgy érzem megéri leülni és visszahozza a feelinget, de akkor sem bírom szellemileg 1-2 óránál tovább.. más is így van ezzel?

2023. máj. 30. 22:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Keress màsik hobbyt
2023. máj. 30. 23:27
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is volt 1 ilyen nem pici dilemmám, és a végeredmény az, h nem, sőt mégjobban elköteleződtem. Ez úgy sikerült h másképpen tekintek a játékokra, mást keresek bennük. Pl régen wowozgattam, diablo, morrowind, heroes3 nem gondoltam bele mik is ezek hanem csak nyomattam. Viszont most minden egyes részükön elámulok h hogy tudták ezeket kitalálni, milyen információgazdagok, eredeti ötletek, művészi alkotások vannak bennük, és képesek emberek tízezreit lekötni és hypeban tartani. Pl nézz meg videót wow tbc launchról, emberek szerte a világon utcara mentek unnepelni h megvegyek es kiprobaljak. Manapsag azert lehet kiegni benne, mert bar a a jatekok grafikai motorja elkepeszto tudassal bir, de az lenyegtelen, ha maga a játék lélektelen, mert nincs új hozzáadott érték. Manapság kb egyenlő a csodával ha élvezhető játékot xsinálnak. Azért sikerül, pl nekem elden ring bejött, ill. Starfieldet várom. Szóval én pl sokszor visszatérek a régi gameimhez, szerencsére még aktív közösségeik vannak, így 2023ban is aktuálisak, modolják őket új contenthez. Pl ascension.gg wowhoz , era+wog heroes3hoz, medianxl diablohoz, morrowindhez modok nexusmodson, stb... Ill ami még érdekes nekem, h annal jobban elvezem minel komolyabban veszem. Pl wow pvp 1v1 arena sokaig nem jott be , de miutan felszedtem egy kis skillt , olyan dueleket nyomtam random arcokkal ha vegen megkoszontuk egymasnak ugy elvoltunk. Hasonlo pl mortal combat elejen szar mikor osszevissza nyomkodsz, de miutan vagsz mindent, es jon egy melto ellenfel onnantol elfelejtesz unatkozni
2023. máj. 30. 23:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ki lehet égni, igen. Ilyenkor szünetet kell tartani, nem erőltetni a játékot, aztán idővel majd jön valami, ami megint beránt.

Egyébként 1-2 órás session nem kevés. 21 vagy, főiskola mellett még ráérsz, de hamarosan örülni fogsz, ha csak ennyi időd lesz rá összesen egy munkahéten. Inkább a péntek estétől szombat hajnalig tartó gaming volt egészségtelenül hosszú.

2023. máj. 31. 05:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen fiatalon korai lenne nyilatkozni erről. Én 46 éves vagyok, én sosem égtem ki belőle, de nálam a játék erősen pótcselekvés, eszképizmus a nyomorult valódi életemből. Velem egykorú barátaim huszonéves korukig gameltek, aztán ahogy jött a nő, gyerek, család, munka, mindegyik abbahagyta. Mostanában viszont mindegyikük kezd visszatalálni: az egyiket a soulslike játékok ragadták meg, a másikat a szimulátorok, a harmadikat a társasjátékok. Előbb-utóbb szerintem te is visszatalálsz majd.
2023. máj. 31. 06:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is tartottam anno 2-3 év szünetet, mert semmi nem kötött le. Aztán hogy nálad pont hogy lesz, nehéz megmondani, lehet ott hagyod, lehet szünetet tartasz, lehet máshogy alakul.
2023. máj. 31. 08:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy tolod futószalagon, mint a VR Pistike, tuti kiégsz.
2023. máj. 31. 15:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Lassan 40 leszek es tobb mint 20 éve napiszinten jatszom. Es sok mas korombeli is.

Család es munka mellett is.

A titok hogy nem a legujabb divatjatekokat kell hajszolni, hanem ami valoban erdekel.

2023. máj. 31. 16:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én jelen állás szerint 34 vagyok, a mai napig játszom kisebb szünetekkel. 15 évesen kezdtem akkor lett meg az első PC-m. Azóta van PS, Box….

És ahogy a 7 mondta én sem a divat játékokkal tolom hanem azzal, ami engem érdekel.

Úgy 3 hete fejeztem be a Devil May Cry 2013-t. (2 ezer ft volt.)

Most éppen a Dead Space remake úgy felénél vagyok.

Az, hogy a Steamer-eknél mi megy, az engem nem érdekel.

2023. jún. 2. 12:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet, hogy elég volt, miért ne? Bele lehet unni ebbe is. Keress más elfoglaltságot, sport, bringa, szerelem, kézműveskedés, munka, haverok, könyvek, utazás. A világ gazdag a monitoron kívül is.
2023. jún. 2. 15:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
16 éves korom óta játsszok, 34 vagyok, és nem unom.
2023. jún. 6. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!