Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem sebzek néha CS:GO-ba...

Miért nem sebzek néha CS:GO-ban, de az ellenfél vérzik?

Figyelt kérdés
Sokszor tapasztalom hogy meglövök valakit és nem talál a lövésem, gyakran még vér efektet is látok de amikor lelő, mert persze az már talál és kiírja hogy mit műveltünk egymással nekem nem ír találatot vagy ha ír is max 1x találom el. Konkrét eset volt hogy közel merészkedtem egy playerhez aki campelt és szinte korlátlan időm volt célozni, meg nem is mozgott (itt jöttem rá hogy biztos nem én vagyok a hülye) fejre célzok ak-val és vagy 3-at rálőttem de semmi. PING-em rendben van 25 fölött már magasnak számít, aim training map-en nem voltam olyan bánatosan kaka. Ja meg régebben olyan 2014-2016 között elég sokat játszottam azóta most töltöttem le újra szóval annyira nem vagyok analfabéta. Valami ötlet a probléma kiküszöbölésére?

2023. máj. 23. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy egy gyáva hacker volt?
2023. máj. 23. 21:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Annyira nem hiszem, mert többször előfordul ilyem hogy célkereszt a helyén és nincs találat részemről vagy kilőtt lövedékekhez képesz bántóan kevés.
2023. máj. 23. 21:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Ingyenes csgo vagy Prime-os vagy? Ha ingyenes tuti hackerek, mert az egész játék tele van velük. Ha prime-os vagy akkor kicsi az esély a hacker-ekre, mert ugye ott már fizetett verzióba vagy, az meg nekik nem pálya.
2023. máj. 24. 10:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Prime és úgy van beállítva hogy csak olyanokkal dobjon össze. Még akkor megvettem amikor nem is volt ingyenes verziója (2014 február). Lehet fel kellene venni videóra ezeket az anomáliákat, hátha születne pár ban. Csak az a ciki ha nálam van a hiba és ezért tiltanak el valakit.
2023. máj. 24. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!