Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Coin Masterben hogyan tudok...

Coin Masterben hogyan tudok kártyákat szerezni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A Coin Masterben lehet valami más úton-módon kártyákat szerezni? Nagyon idegesítő hogy heteket/hónapokat kell várni még kinyitom azt ami pont kell. Jelenleg is van egy olyan amit már vagy 2 hónapja próbálok megszerezni és semmi. :D
2023. máj. 21. 17:06
 1/3 anonim ***** válasza:
2 szó ami segít: Magyar Forint. :D
2023. máj. 21. 18:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Még az sem. Hisz kártyákat nem lehet venni valódi pénzért. Csak érném amiből ládákat tudsz venni. Egyszer összegyűjtöttem annyit hogy közel 200 ládát tudtam venni. Csak lestem hogy nem adott új kártyát. 😂
2023. máj. 21. 18:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Jól írta az első, ugyanis valós pénzért vehetsz érmét, amiből ládát nyitsz. Nem magát a kártyát tudod megvenni, hanem a játékbeli valutát vehetsz valós pénzért, amit aztán arra költesz amire akarsz.
2023. máj. 22. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!