Feltörték a Rockstar Social CLub fiókomat, mit tudok tenni?!
Az az üzenet fogadott ma a rockstar részéről emialben, hogy frissült a fiókomhoz tartozó email címem, valami kínai címre. Az üzenet is kínaul volt, úgy fordítottam le google fordítóval.
Nem egy játékom van ott, gta v, rdr2, san andreas, max payne 3 stb.
Mit kéne tennem?
Igen biztos. Tipikusan az az email amit mindenki kap a fiókjához tartozó email cím változásról. Gondolom a hacker átváltotta kínaira a nyelvet.
De bemásolom:
"Rockstar Games Social Club
您的帳戶 Montana16521 電子郵件地址已經更新。您將不會再於 (itt az én email címem) 中收到此帳戶的電子郵件。系統現在會將電子郵件改為寄送至 jen3ligqu@xiselling.lol。
如果您已知有此變更,就不用採取任何行動。
不過如果此操作有誤,或未經您的同意許可,您可以還原自己的帳戶,或聯絡 Rockstar 客戶支援: [link]
Rockstar Games Social Club 是用來改善您的遊玩體驗的社群和平台,當中的功能包括統計資料、排行榜、幫會、虛擬活動等等。
socialclub.rockstargames.com
此封管理電子郵件是由 Rockstar Games (622 Broadway, NY, NY 10012) 寄送給您。如果要提早收到所有 Rockstar 遊戲的最新消息、官方發行消息、比賽、特殊活動及更多,請到此連結訂閱 Rockstar Games 郵件通知。"
Ezt fordítottam le google translatorral:
"Rockstar Games Social Club
Fiókjának Montana16521 e-mail címe frissült. A továbbiakban nem fog e-maileket kapni ebből a fiókból a (itt az én email címem) címre. Az e-mailt most a jen3ligqu@xiselling.lol címre küldjük.
Ha ismeri ezt a változást, nincs szükség további teendőkre.
Ha azonban ezt tévedésből vagy az Ön beleegyezése nélkül teszi, visszaállíthatja fiókját, vagy kapcsolatba léphet a Rockstar ügyfélszolgálatával: [link]
A Rockstar Games Social Club egy közösség és platform, amely javítja a játékélményt, olyan funkciókkal, mint a statisztikák, ranglisták, céhek, virtuális események és még sok más.
socialclub.rockstargames.com
Ezt az adminisztratív e-mailt a Rockstar Games, 622 Broadway, NY, NY 10012 küldte Önnek. Ha korai hozzáférést szeretne kapni az összes Rockstar játékkal, hivatalos megjelenésekkel, versenyekkel, különleges eseményekkel és egyebekkel kapcsolatos legfrissebb hírekhez, kövesse ezt a linket a Rockstar Games e-mailes értesítéseire való feliratkozáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!