2/12 anonim válasza:
CD változat már a harmadik részből sem volt.
3/12 anonim válasza:
Max üres tok lesz kóddal szerintem, HA lesz egyáltalán. Ma már nem olyan időket élünk hogy lemezeken adják ki a játékokat.
4/12 Hintalow válasza:
Utsó: szart se èr senki a mai játèkoknál egy lemezzel sem, kb a telepìtèst lehet megcsinálni vele, a játèk aktuális verzióra frissìtèse, meg úgy általában sok játèk funkcióinak a nagy rèsz is online megy, a kiadó szervereiről.
5/12 anonim válasza:
Engem akár lemez nélküli gift pack is érdekelne, a játékot meg akciósan venném meg pár év múlva.
6/12 Hintalow válasza:
Hát ez ilyen, az internet elterjedèse előtti korszak már nem fog visszajönni, mint ahogy párbajozni se hìvnak ki senkit már pèldául.
Minden változik (ahogy az Animal Cannibals is megmondta)
7/12 anonim válasza:
#5: Egy folyamatos online kapcsolatot igénylő játéknál nem tökmindegy? Ha nincs neted, nem tudsz vele játszani, ha meg van, akkor le tudod tölteni.
8/12 anonim válasza:
#7 Én fizikaira gondolok, szoborral, artbookkal stb.
9/12 anonim válasza:
#8: Nem is neked írtam, csak közben törölték az eredeti #5-ös választ, valószínűleg trollkodásért.
10/12 anonim válasza:
kijön a 150 cd-s változat is. na jó, komolyra fordítva: csak 115 lemez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!