Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Android játékoknál honnan...

Android játékoknál honnan lehet tudni, hogy hús-vér emberekkel, vagyok both-okkal játszom?

Figyelt kérdés
Olyan játékokra gondolok itt, mint például a Call Of Duty Mobile, a Critical Ops, vagy a Standoff 2

2023. máj. 10. 00:31
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudod, ez benne az átverés! CSak nyomod, és legyőznek, ezért vásárolsz még extrát... ez benne az üzleti trükk!Akinek egy kis esze is van, nem játszik ezekkel!
2023. máj. 10. 06:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Vagy az a legbiztosabb, ha csak barátokkal játszom.
2023. máj. 10. 09:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Vagy az...
2023. máj. 10. 09:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet tudni, sok játéknál kisült, hogy az ellenfelek, akiket embernek állítottak be, voltaképpen botok voltak.
2023. máj. 10. 09:42
 5/6 anonim ***** válasza:
A Fortnite Mobile-nál az EPIC nem is tagadta, hogy az első pár meccsedet botok ellen vívod.
2023. máj. 10. 10:48
 6/6 anonim ***** válasza:

A Fortnite-nál ez egy elegáns megoldás arra, hogy valamicske tapasztalatot szerezzen az "elsőbálozó". Most aki ökörködésből munkatársakkal kipróbálta (khm, én), de azért látott már multiplayer FPS-t (tudom, a Fortnite TPS) nagy valószínűséggel neki ez nem számít.

A 8 éves Bálintka, akinek anyu meg apu regisztrált EPIC fiókot hogy játszhasson az osztálytársakkal, neki számít, hogy az olyanok, akik mondjuk 4 éve ezzel kelnek-fekszenek és még mindig csak 13 évesek, nem egyből döngölik a földbe.

2023. máj. 10. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!