A Fortnite mire jó?
Sokszor hallottam róla, pár Youtube-videót láttam, ahogy mennek ide-oda és gyűjtenek dolgokat.
Ha mondjuk Xbox-on elkezdeném én is játszani, mire számíthatok?
Lezs egy karakterem és egy ilyen open world-ben talizok más játékosokkal?
4.-nek üzenném, hogy nagyon buta vagy. A feltételezésed, hogy a Fortnite-ot csak 16 év alattiak játszák, egy elég nagy f@szság.
A Fortnite egy nagyon jó, szinte minden korosztály számára élvezhető játék. Fogadni mernék, hogy még ki se próbáltad.
Én Warzonoztam, és a haverjaim Fortniteoztak. Ki nem állhattam mert egy gyerekes, egyáltalán nem élethű grafikával és játékmenettel megáldott, rossz játéknak, és gyerekesnek tekintettem. De amúgy most itt vagyok, majd húsz éves, és a formák rászoktattak. Nagyon jó, hisz a játékok nem azért készülnek, hogy élethű dolgokat csináljunk. Hanem hogy elmerüljünk egy nem valóságos világban. Nagyon élvezhető. Ha neked nem tetszik az nem azért van mert sz@r, hanem mert nem a te stílusod. Mi bajod van azokkal akik ezt játszák?
Tök fun amúgy xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!