Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Csábításból jeles-sel mi...

A Csábításból jeles-sel mi történt?

Figyelt kérdés

Még 2014-ben játszottam vele. Kb 3,5 hónapot, mert meguntam, hogy nem haladtam. Volt olyan nap, amikor szó szerint csak sétáltam pár lépést az üres iskolában. A 23. epizódnál hagytam abba.

Kb két hete rátaláltam és emlékeztem, hogy régen tetszett, gondoltam folytatom. Mivel fogalmam sem volt már, hogy mi volt épp a történés, inkább elkezdtem az elejéről.

A kezdeti akciópontokkal és az ingyenes csomaggal a 13. epizódik lehet jutni. Vettem 1200 akciópontot egy villámajánlat keretében. Gondoltam egy pár rész kijön belőle. A 15-ös részre konkrétan 1200-1300 ap ment el. Nagyon-nagyon sok. Többet venni nem fogok, mert ez egy pénznyelő. Ha 1300 pont kell egy részre és 180 ap kerül 800 Ft-ba, akkor részenként kb 5-6ezer forint menne el rá. Ennyit nem költenék egy játékra.

A napi 20 ingyen ponttal kb két hónap egy rész. Akkor hogy a csudába jutottam régen a 23-ig 3,5 hónap alatt? Akciópontot biztosan nem vettem, mert akkor még nem is nagyon fizettem bankkártyával.

2023. máj. 7. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Változtattak rajta. Régen a haladásért kellett fizetni, most már a szövegért fizetsz, a mászkálás ingyenes. Emiatt lehetséges, hogy egyes részek drágábbak lettek. Ha szeretnél vele játszani, akkor szerintem érdemes összevárni egy nagyobb mennyiségű akciópontot és utána folytani, napi pár mondatnak nem sok értelme van. Belépni csak pár mp, ha akarsz, akkor a minijátékokkal tudsz még extra ap-t és pénzt szerezni. Nem minden epizód olyan hosszú, de az valóban teljesen reális, hogy egy hónap gyűjtés kell egy epizód kijátszásához. Ami tényleg sok, de ha nem akarsz rá költeni és amúgy tetszik a játék, akkor azt a napi 5 mp-t bele lehet tenni.
2023. máj. 9. 21:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Konkrétan egy hónap alatt elfelejtem, hogy mi történt legutóbb. Lehet keresek neten végigjátszást és megnézem ott a sztorit. Mert gyakorlatilag ez így egy baromi drága képregény. Ráadásul sokszor teljesen unalmas karakterek viszik az akciópontot a teljes unalmas pofázásukkal. Amik sem a történetet nem viszik előre, sem nem szórakoztatóak.

De a csúcs a Párhuzamos élet-Kentin volt, ahol az ingyenes 700 ap elment azzal, hogy a karakterünk magában pofázott teljesen semmitmondóan arról, hogy de jó lenne újra látni. Konkrétan unalmas volt. Egy regényben átlapoznám az egészet. Ráadásul mondatonként szabdalva. Mintha a minőséget feláldozták volna a pénzszerzés miatt.

2023. máj. 9. 21:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezzel egyetértek, tényleg sok a felesleges szöveg, ami csak a pénzköltés miatt lett belerakva. Értem én, hogy nekik is meg kell élniük valamiből, de én is sokszor azt érzem, hogy ez a minőség kárára megy. A gimis epizódokat meg tudod nézni, a többit elvileg nem szabad felrakni, de rövid történeti összefoglalókat találhatsz róluk.
2023. máj. 10. 17:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Igazából a többi nem is nagyon érdekel. Elkezdtem az első epizódokat, de tényleg nagyon vontatottak voltak és volt egy csomó szöveg, amit át is lapoztam, mert rettenetesen untam. Az a Kentines volt a mélypont, ahol csak kattintgattam, de már nem olvastam a sokadszorra elismételt szöveget. Egyedül a gimis tetszene. Majd valamikor a végére érünk.
2023. máj. 11. 10:22
 5/6 Dzs2004 válasza:
Az én taktikám jelenleg az, hogy addig gyűjtögetem az ap-kat, amíg a játék ki nem írja, hogy ettől - eddig 1ap a párbeszéd (mert alapból 2ap). Így az akciópontok felét megspórolom. Egy befejezett epizódért pedig úgyis lehet kapni 200 - 800ap -t, szóval talán így megokdható.
2024. jan. 27. 16:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, már én is így csinálom. Csináltam egy új profilt, azon gyűjtögettem. Kb 3 nap után beadott egy egyszeri ajánlatot, kb 800 Ft és ad érte ruhát, sok pénzt és akciópontot. Ezt azt hiszem meg lehetett venni a giminél és az egyetem/szerelmes életnél. Vagyis ugye duplán. Közben gyűjtögettem és az 1 AP-s héten elkezdtem az egyetemet vele (gimivel közben kész lettem). Konkrétan eaz első pár epizódban több AP-t kaptam részenként, mint amennyibe került a rész. Ha arany van bőven, akkor ugyanezt meg lehet csinálni a szerelmes életnél is. Az első 2-3 rész nyereséges AP terén. Én kb így egy szusszra a 13.epizódik jutottam el az egyetemen. És a pénzem fogyott el, nem az AP. Abból jelenleg is több mint 4000 van. A pénzt meg viszonylag olcsóbb tölteni mint az AP-t.
2024. febr. 17. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!