Miért nincsenek női profi e-sportolók?
Figyelt kérdés
2023. máj. 4. 18:18
11/14 anonim válasza:
jézusom, nem tudtam :-) mindjárt óvatosabb leszek Scarlettel
12/14 anonim válasza:
#3 a nők ne lennének kompetitívek? Másból sem áll az életük...
13/14 anonim válasza:
#12: A más nőkkel női dolgokban való rivalizálás nem ugyanaz, mint egy képességalapú, vagy szakmai megmérettetés. Nekem van egy női mérnök beosztottam, akit három éven át agitáltam, hogy vegyen már részt egy szakmai pályázaton. Végül halálra stresszelve magát benevezett, meg is nyerte, díjat is kapott rá, aztán a következő évtől már nem indult rajta, mert hogy ő már az előző évben is kikészült tőle idegileg. Hidd el, hogy nem erre vannak kondicionálva.
14/14 anonim válasza:
#13 akkor miért nem képesek még az internet világában sem felvállalni egy nő sem azt ahogy kinéz alapból, tudod mindenféle smink meg retusáló progi nélkül, és úgy öltözni mint aki 1 hete nem jön ki a szobájából? Kócos haj, xxl-es póló, vörös szemek... :D Most az internet világából beszélünk főleg, minden nő úgy néz ki hogy látszik rajta hogy órákon át készül a streamre vagy épp a fellépésre élőben, mi ez ha nem rivalizálás hogy minél többre tartsák és pusholja a fake image-et? Egy férfi odaül a székébe, bekapcsolja a kamerát és elkezd játszani, és mondjuk egy profi férfi esportoló csapat is úgy néz ki mint amiket az iskolában látsz nerd-ek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!