Most a Minecraft mennyibe kerül? Illetve eredeti Minecrafttal ha szeretnék üzemeltetni egy szervert és szeretnék később rangokat,kiteket pénzért kirakni az mennyire legális? Ha esetleg valaki jártas szerverbérlésben,melyik hosttól érdemes bérelni?
Most a Minecraft mennyibe kerül?
- Ezen a linken megveheted 30$-ért, ami a válaszom írásakor 9.985Ft-ba kerül: [link]
Illetve eredeti Minecrafttal ha szeretnék üzemeltetni egy szervert és szeretnék később rangokat, kiteket pénzért kirakni az mennyire legális?
- Én azt olvastam mindenhol, hogy igen is, meg nem is. Egyelőre magyarországban nem láttam még olyan szervert, ami azért zárt volna be, mert megsértette az EULA-t. Viszont a bevétel után mindenképp adózni kell, mert, ha nem, akkor jön a NAV és bekukucskál hozzád.
Ha esetleg valaki jártas szerverbérlésben,melyik hosttól érdemes bérelni?
- Ha megbízható hostingot szeretnél és nem hírdet a szervereden: [link]
- Ha teljesen csupasz rendszert szeretnél, ahol saját webszervert, minecraft szervert vagy akár még Discord botokat is akarsz futtatni, akkor ajánlok VDS-t vagy VPS-t számodra:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!