A Pascal's Wager mobile - ban le lehet cserélni a hátikoporsós kcsgöt?
Itt vagyok az "Atya" főellenség előtt, de átlag enemy-k nél is rohadt idegesítő, soulslike játékokból leglassabb, legbénább, legidegesítőbb karakter. Zsánerem a műfaj, de megy vagy 15 fps el, csal is kicsit a játék, ez a karakter meg csak felidegesít. :)
Köszi!
Köszönöm szépen, Őrá gondoltam. <3 :)
Ezt az 1kezes teknőst szerintem direkt, a játék hossza' érdekében rakták bele! :)
Ahhoz képest nem rövid játék, hogy Android-ra jelent meg először.
Kb olyan hosszú, mint egy Mortal Shell.
A kiadott bónusz tartalmak is megdobják a játékidőt legalább 5-6 órával.
+Ősszel kiadtak egy amolyan speedrun módot is, amiben Elenával(a játék egyik bossa) kell végigszaladni az összes pályán minél rövidebb idő alatt teljesítve azokat.
Ja, tudom hogy hosszú.
Zseniális amúgy, beszippantós, remélem lesz még ilyen game mobilra.
Megvettem a dlc ketnis, így elleszek vele egy darabig!
A Mortal Shell nekem kimaradt, a többi megvolt, a Bloodborne a kedvencem, mai napig! A Pascal's is sokat merít belőle, ami jó.
Mostanában van pár jó game mobilra,a Ps2 emu meg aztán tényleg új kapukat nyitott! :)
Remélhetőleg már kèszül az új játék ezen fejlesztőktől, csak gondolom megjelenés előtt maximum 1 évvel akarjàk bejelenteni, ezért nem hallottunk még róla.
A Pascal's Wager valóban minden pénzét megèri, talán az eddigi legjobb mobilos játékélményem!
Már van Nintendo Switch emu is, de sajnos csak a csúcskategóriás készülèkeken fut játszható szinten.
Igen, már a PS2 emu is bőven jó, az ember rengeteg kultikus címet pótolhat, ami PS2 hiànyában kimaradt neki.
Működő Xbox emulátorról tudsz?
Azt láttam, még a csúcskategóriásokon is szaggat, szétesik sajna.
Psp, PsVita, Dreamcast, Gamecube van még, most így hirtelen amik mennek, bár a Vitán is csak pár game megy.
Nekem nekem nem maradtak ki, de öröm, telefonon tudni őket.
Ami még szerintem megéri:
A Gamecube os Resident Evil 1 remake, a 0, vagy Dreamcasten a Shadowman.
Az is kijött még Psx re is, Dreamcastben néz ki a legjobban, emulátoron meg főleg. Szerintem igazából ez az első souls game, nagyon hasonló a játékmenet, zseniális történet, korát megelőző,megérne egy rendes remake et. Anno Dreamcasten vittem végig, mai napig megmaradt jópár rész a fejemben.
Mai szemmel van pár baki benne, de ha nem bolt meg, megéri! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!