Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit csináljak, ha töröltem...

Mit csináljak, ha töröltem azt az emailem, amivel regisztráltam a Genshinre? Hogy tudok bejelentkezni abba a fiókba újra?

Figyelt kérdés
Csak mivel újraletöltöttem és bejelentkezéskor ugye kéri ezt az ellenőrző kódot...

2023. ápr. 20. 15:43
1 2
 1/14 anonim válasza:
86%
Hát velem még nem volt ilyen, de szerintem akkor már nem tudsz belépni abba a fiókba ha már nincs meg az az email.
2023. ápr. 20. 16:20
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Kérj új ellenőrző kódot.
2023. ápr. 20. 17:22
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy #1 írta buktad. Mivel kódot nem tudod megadni mivel nincs email. Emailt nem tudsz változtatni mivel ahhoz kell a belépő kód hogy be tudj lépni, de mivel nincs email...

Szóval ezt most buktad. Mondjuk nem tudom mért nem változtattad meg mielőtt törölted, vagy egyáltalán minek kellett töröld az emailed.

2023. ápr. 20. 17:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
írj a supportnak hogy már nem férsz hozzá az eredeti email fiókodhoz
2023. ápr. 20. 17:45
 5/14 anonim ***** válasza:

Az email-t (a levelet) törölted, vagy az email címedet, azaz az email fiókod?

Ha utóbbi, akkor regisztráld újra az email címedet. Már ha valaki más le nem foglalta.

2023. ápr. 20. 17:55
 6/14 anonim ***** válasza:
Volt telefonszám hozzárendelve a miHoYo-fiókodhoz? Ha nem, akkor sajnos újra kell majd kezdened a játékot, mert a support-csapat nem fogja tudni leellenőrizni, hogy az a fiók ténylegesen a tiéd volt-e
2023. ápr. 20. 21:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... Úgy tűnik, búcsút kell intenem az AR56os fiókomnak :,D
2023. ápr. 20. 22:03
 8/14 anonim ***** válasza:
kivéve ha vásároltál. mert akkor azzal tudod bizonyítani hogy a tied
2023. ápr. 20. 22:21
 9/14 anonim ***** válasza:
#8, az a baj a bizonylat is az email fiókra ment. Azt pedig ugye törölte szóval....
2023. ápr. 20. 22:27
 10/14 anonim ***** válasza:
de a bankkártya amivel fizettél a tied. a bankodtól kérhetsz hiteles igazolást a tranzakcióról
2023. ápr. 20. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!