Mit csináljak, ha töröltem azt az emailem, amivel regisztráltam a Genshinre? Hogy tudok bejelentkezni abba a fiókba újra?
Figyelt kérdés
Csak mivel újraletöltöttem és bejelentkezéskor ugye kéri ezt az ellenőrző kódot...2023. ápr. 20. 15:43
1/14 anonim válasza:
Hát velem még nem volt ilyen, de szerintem akkor már nem tudsz belépni abba a fiókba ha már nincs meg az az email.
3/14 anonim válasza:
Ahogy #1 írta buktad. Mivel kódot nem tudod megadni mivel nincs email. Emailt nem tudsz változtatni mivel ahhoz kell a belépő kód hogy be tudj lépni, de mivel nincs email...
Szóval ezt most buktad. Mondjuk nem tudom mért nem változtattad meg mielőtt törölted, vagy egyáltalán minek kellett töröld az emailed.
4/14 anonim válasza:
írj a supportnak hogy már nem férsz hozzá az eredeti email fiókodhoz
5/14 anonim válasza:
Az email-t (a levelet) törölted, vagy az email címedet, azaz az email fiókod?
Ha utóbbi, akkor regisztráld újra az email címedet. Már ha valaki más le nem foglalta.
6/14 anonim válasza:
Volt telefonszám hozzárendelve a miHoYo-fiókodhoz? Ha nem, akkor sajnos újra kell majd kezdened a játékot, mert a support-csapat nem fogja tudni leellenőrizni, hogy az a fiók ténylegesen a tiéd volt-e
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... Úgy tűnik, búcsút kell intenem az AR56os fiókomnak :,D
2023. ápr. 20. 22:03
8/14 anonim válasza:
kivéve ha vásároltál. mert akkor azzal tudod bizonyítani hogy a tied
9/14 anonim válasza:
#8, az a baj a bizonylat is az email fiókra ment. Azt pedig ugye törölte szóval....
10/14 anonim válasza:
de a bankkártya amivel fizettél a tied. a bankodtól kérhetsz hiteles igazolást a tranzakcióról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!