Valorantba kéne fejlődnom, de hogy?
Nyilván lepontozol majd, de csak egy kicsit gondolkozz el azon, amit most leírok: Ha beleölsz ebbe a játékba 100-200 órát, az alatt egy nyelvtanfolyamot is elvégezhetsz, vagy akár bármi mást. És akkor valós tudás lesz a kezedben, nem egy semmit sem érő digitális jelzés, hogy rangod van.
Amúgy mennyi idős vagy, megkérdezhetem?
Kicsit talán túl kemények a válaszok szegény kérdezővel, de valahol én is egyetértek. Minden játék lényege, hogy jól szórakozzunk vele, de ha a helyezéseken és teljesítményeken görcsölünk, az már nem szórakozás, hanem munka. A fiam egyik barátja fanatikus CS:GO játékos volt, de -mint mondotta- NEM MER többet játszani, mert fél, hogy ha elkezd veszíteni, megint leesik a rangja ABC-ről XYZ-re. Na, ez már komplexus. Néhány hülye név és embléma miatt nem játszik azzal a játékkal, amit amúgy imád.
2. A Valorant egy online játék, ami addig él, ameddig a szervereket üzemeltetik. Ha már nem hoz elég pénzt, akkor a cég irgalmatlanul le fogja kapcsolni, te meg ott állsz több száz/ezer beleölt órával, ami a végén tökéletes időpocsékolásnak bizonyult.
3. A Valorant egy csapatalapú játék, amiben lehetsz te a világ legjobb játékosa, de ha a gép rossz csapattagokat sorsol ki melléd, akkor menthetetlenül veszíteni fogsz. Ez egyszerűen elkerülhetetlen.
Szórakoztat a játék? Ha igen, akkor ne számítson, hogy milyen rangod van.
Egyébként ez egy free to play játék. Azokban úgy van megoldva a match making, hogy ha lehet, a fizetés felé terelje a játékosokat.
Szerintem ugyanaz a felhasználó tolja három fiókról.
Ami a fejlődést illeti, nézz videókat, mások (a profik) hogy csinálnak különböző dolgokat, aztán azt lehet orrvérzésig gyakorolni. Rengeteg oktató anyag van a neten videós formában.
CS:GO-ból kiindulva ott 3 óra aim map (csak fejlövés számított), aztán 1-2 óra deatchmatch és akkor felkészültél rá hogy versengőzz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!