Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » F1 2011 steames verziót hogy...

F1 2011 steames verziót hogy lehet èletre kelteni win 10-en?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 17. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
A problémától függ. Meg kell nézni, hogy milyen hibát produkál, és ennek megfelelően el kell elkezdeni keresgélni megoldás után. Nincs csodamódszer, ami általánosságban mindenre jó. De ha rákeresel úgy, hogy F1 2011 Windows 10, már akkor is találni fogsz különféle problémákat és azok lehetséges megoldásait.
2023. ápr. 17. 17:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Elinditom ès fekete kèpernyő. Tudom hogy van valami okosság hogy lehet megcsinálni csak nemtalálom
2023. ápr. 17. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 17. 18:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezt ènis láttam de ami benne van fájl ,amit lekell tölteni nem elèrhető a linkje
2023. ápr. 17. 18:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Az a Windows live telepítője, máshonnan is letöltheted, pl innen:

[link]

2023. ápr. 17. 18:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen sikerült megoldanom,már csak annyi a baj hogy dx 11-el csak a menuben tudok lèpkedni igazából,fekete a háttèr magyarul játszhatatlan. Dx9-el megy rendesen,esetleg erre valami megoldás? Mert erről nemtaláltam semmit
2023. ápr. 18. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!