Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Witcher 3 blood and wine...

Witcher 3 blood and wine játék kérdés?

Figyelt kérdés

Nekem a végén ciri jelent meg.

Yennefer hogy jöhet képbe a játék során?

Ha nem hal meg a királyno barmi valtozik?

2023. ápr. 16. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, kivel románcolsz a játék folyamán.

Ha Yenneferrel kavarsz, akkor ő jelenik meg a végén, ha Triss-szel, akkor ő. Ciri akkor jelenik meg, ha egyikükkel sem jössz össze, vagy ha mindkettejükkel megpróbáltál. A "királynő" (aki igazából hercegnő) sorsa szerintem erre nincs kihatással.

2023. ápr. 16. 16:53
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen ezt nem tudtam..

Hát én mindkettövel kavartam 😅..

Nincs bajom cirivel de Yen, jobban örültem volna.

2023. ápr. 16. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Majd NG+ részbe már akkor rá tudsz menni. :) Amúgy pontosan úgy van ahogy 1. írta. Nekem első körbe Triss volt a "nyerő". Most 2. Yen-re hajtók már én is. :D

itt pontos leírást is találsz hozzá:

[link]

2023. ápr. 16. 17:47
 4/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a hasznos valaszokat.

Ment a zold kez.

Es ha ujra elkezdem majd akkor teljesen megint az elejetol kell level egytol mennem?:O

2023. ápr. 17. 07:29
 5/8 anonim ***** válasza:

#3 Vagyok.

Nem, nem. NG+ ba mindened megmarad. Aranyad,szinted,cuccaid,fözetek,stb.

Vagyis csak 1-2 kisebb dolog nem(mint pl Gwent lapok asszem?)

DE ott már te szinted lesz a lvl 1 a mob-oknak. Vagyis ha pl 52-őn fejezed be akkor a tanyán a legkisebb dög is ezen a szinten lesz és így haladnak tovább.

2023. ápr. 17. 07:50
 6/8 A kérdező kommentje:

Oh koszi szepen

Es erdemes meg1x kivinni?

2023. ápr. 17. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, mindenképpen. Mert ugye elég sokszor választanod kell. Egy-egy választás miatt akár teljesen máshogy is tud alakulni a játék végkimenetele. Szóval "alap" 1 végigjátszást, meg minimum +1 esetleg +2 NG+ mindenképpen megér.
2023. ápr. 17. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a legnehezebb fokozaton játszottam ki az NG+ -t, sokat dobott rajta a főzetek, bombák stb-k megléte.

Egyébként a kártyákon kívül a többi dolgod/képességed megmarad, a mobok a te szinteden kezdenek, ahogy írták. Ha 55-ös voltál, akkor NG-ben is 55-ös vagy, de a legalapabb mob is (lvl 1), a lvl 2-es mob már 56-os lesz stb.

2023. ápr. 18. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!