A kérdező szavazást indított:
Forza Horizon 5
Forza motorsport 8
Need For Speed
Gran Turismo 7
Más
15 szavazat
4/8 anonim válasza:
FH4 pl szerintem jobb mint az 5.
5/8 anonim válasza:
DiRT Rally 2 a legkidogozottabb jelenleg szerintem.
Az árkád vonalon meg a Forza Horizon 5.
7/8 A kérdező kommentje:
Nekem is jobban tetszett a FH4 mint az öt, a 4-ben 2200 órám van míg az ötben kb. 168
2023. ápr. 12. 14:34
8/8 anonim válasza:
A Horizonok közül egyértelműen a 3 és a 4 a legjobb. Mindegyiknek nagyszerű a helyszíne, sok kocsi van benne, oriási a map, illetve király hangulatuk van.
A Horizon 5 helyszíne nekem nem jön be egyáltalán, nem szeretem a mexikói-spanyolos tájat/kultúrát.
A Horizon 2 helyszíne király, de eléggé gyér tartalommal rendelkezik a 3-4-5 höz képest. Nem beszélve arról, hogy mennyire nem rombolható a környezet.
A Horizon 1-rw viszont szerintem nem lehet rosszat mondani. Egyedül talán a helyszín az, amivel itt is gondom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!