Lehet Minecraftban másolni?
Figyelt kérdés
Van a Command blokkos többszörösítés, viszont nekem valamiért nem működik.... a command blokkba ezt adtam meg: "execute as @a[gamemode=creative,nbt={SelectedItem:{id:"minecraft:feather"},Inventory:[{Slot:0b,id:"minecraft:feather"}]}] at @s positioned ^ ^ ^10 run clone xyz uvw ~-3 ~-2 ~-3 masked move" "xyz uvw" helyére a kellő koordinátákat megadtam, és a kommand blokkot ismétlődőre állítottam. Működött, csak nagyon gyorsan sokszorosította. a lánc is hasonlóan, az egyszeri viszont nem működött, és másolni nem tudom hogyan kell (próbáltam redstonera működőt és folyton aktívat is végig volt mellette redstone blokk)2023. ápr. 11. 15:51
1/4 anonim válasza:
redstone-nal akarsz 2-t egymásba kötni nagyobb késleltetéssel, hogy je sokszorozzon olyan gyorsan?
Akkor
1. görgővel nyomj rá a command blockra, amelyikben bent van a parancs, de nyomd közben a Ctrl-t. Ekkor paranccsal együtt másolja le. Viszont ilyenkor az impulzus command blockra lesz szükséged.
Vagy
2. Szövegek átmásolása a szövegdobozból Minecraftban.
End
Shift+Ctrl+Balranyíl(folyamatosan)
(vagy
Home
Shift+Ctrl+Jobbranyíl(folyamatosan)
Ctrl+C
másik szövegdobozba:
Ctrl+V
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm😁
2023. ápr. 13. 08:16
3/4 A kérdező kommentje:
És hogyan tudok másolni, majd beilleszteni valamilyen tárgyat ha telefonon játszom?
jún. 21. 22:45
4/4 anonim válasza:
hát szerintem ilyen komplex dolgokat nem telefonon kéne csinálni, meg szerintem telefonon nincsenek ilyen lehetőségek...
ha esetleg replaceitem (vagy újabban item replace) parancsra gondolsz, hogy valahova beteszel tárgyat, az telefonon is megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!