Mi értelme van Minecraftban az új warden/strázsának?
Ahogy az első írta, a Warden az egy kihívás, amitől 1 olyan játékos is félhet, aki igazából legjobb harcból és/vagy nem fél semmitől, ha előbújik a Warden, akkor ő is futni fog, mert tudja, hogy nem könnyű vele
A beásás védhet, de vigyázni kell arra, hogy 15-20 blockon belül is eltalál, emiatt jobban bekell ásnod magad - hasznos ha alapból egy alagúton jöttél és visszafutsz
A praktika ellenük az nem sok, lényegében 1 nyilat/hógolyót kell lőni máshova úgy, hogy lehetőleg ne találd el őt útközben, azután futás, bár a "sötétség" effekt miatt nehezebb látni bármit is
Emellett lávára immunis és fulladni (talán) nem tud, viszont redstone-nal falba tudod szorítani, amiatt meghal, csak az időigényes
Halálakor se ad semmi értelmeset, leginkább csak a "dicsőség" lesz az eredményed, hogy "Na még megöltem őt és nem haltam meg"
2. Vagyok:
Én csak a gépes megoldást tudom, szóval legalább ott működött
Emellett ami még fontos, hogy ha nem te akarod megölni, akkor 3+ vasgólem megteszi helyetted, de ahhoz egy hatékony vasfarm kell
A többi platformon is müködik, csak ha meghallott téged egyszer, akkor nem hagy békén míg meg nem hal, vagy despawnol.
Értelme MÉG nincsen, de 101% hogy lesz:
Az ancient cityk közepén van az a nagy téglalap izé, amiböl megtalálható egy kissebb verzió a városban, amit a mojang "small portal structure"-nak nevezett, szval az egy portál akar lenni. Ha hallgattad a samuel aberget vagy másnéven a fiveot, ami csak hangokból áll, hallhattad, hogy valami harcol valamivel, az egyik nyer, majd elhalkul minden. Aztán halljuk, hogy begyújtanak valamit.
Ebböl kiindulóan, a warden a jövöben fog dobni valamit (mivel vele harcoltak és ö vesztett) ami kelleni fog a "portál" beaktiválására, ahol valami teljesen új lesz. lehet egy új dimenzió, egy ösi sereg, egy új boss, vagy akár egy csoport kártyázó warden, ki tudja?
Sajnos ez az update egy ideig nem fog megtörténni, de reméljük hogy beteszik az 1.20ban, úgy, hogy még nem említették.
Az a lényege, hogy egy legyőzhetetlen mob, amit nem legyőzni, hanem elkerülni kell. Változatosabbá teszi a gameplayt.
Dobj el hógolyókat, hogy eltereld a figyelmét, shiftelve sétálj, és ha leugrasz, vagy ládát nyitsz, akkor gyapjúval fedd be, hogy felfogja a hangot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!