Mitől lehet az, hogy szinte bármilyen GTA Online Adversary modeban, amikor 2 csapat megy egymás ellen, akkor az esetek döntő többségében a narancs színű csapat nyer?
Figyelt kérdés
Ezt a dolgot már figyelem egy ideje, de tegnap telt meg a pohár. Egyik körben 3vs3, az én csapatom volt narancs, az ellen a lila. Úgy ledomináltuk őket, hogy az utolsó fordulóban csak 1 ember maradt. Nyertünk. Következő kör, szintén 3vs3, ugyan azzal a 2 emberrel voltam, de ezúttal lilában. Most a másik csapat dominált, el is veszítettük. Ez csak egy kiemelt eset, korábban is volt olyan, hogy az ellenfél 5 emberrel lilában, mi 3 emberrel narancsban, és nagy fölénnyel mi nyertük. Illetve amikor lilába osztanak be, kb 95%-ban veszítünk.2023. ápr. 7. 12:17
1/1 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Ugyanezt tapasztalom én is. Mikor sárgával vagyok, kb 10-ből 8-9x nyerek, ha lilával, akkor szinte soha, akármennyire is fair a küzdelem.
Azt hittem, hogy csak én látom így, de ezek szerint más is észrevette már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!