Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Towers Of Fantasy mobile...

Kedves Vezető kérdése:

A Towers Of Fantasy mobile ban van stabil server?

Figyelt kérdés

Ma letöltöttem, de már vagy az 5.karakteremet csinálom.

Átvinni nem lehet másik szerverre a karaktert, letörölni se tudom a fiókot, hogy ugyan az legyen a neve/ne legyen annyi felesleges karakterem.

Érdemes ebbe belefogni egyáltalán?

Maxon UHD-ben elindul, zöld,20-30 as pinggel, aztán sárgán felmegy 150 körülire.

Ilyenkor már szaggat az egész. A netem, telefonom jó. A Black Desert Online is maxon, szépen fut, vagy a Pubg.

Ez a játék ilyen?

Úgy értem hogy tökmindegy melyik serverre megyek, fél óra játék után mindegyiknél rohadt magas lesz a ping?

Eddig nem volt ilyen egy játéknál sem.

Szóval, van valami stabil servere ennek?

(Szép, jó, meg minden, de ha felmegy a Ping, élvezhetetlen)

2023. ápr. 1. 15:35
 1/10 A kérdező kommentje:

6. Karakter.

Eddig ez is besárgult, 150;es pinngel, szaggat, fos az egész.

2023. ápr. 1. 15:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Tehát jászol fél órát aztán felugrik a ping és megdöglik. Utána egyből elkezdesz új karaktert cisnálni és másik szerverre csatlakozni? Mennyi idő telik el a két játék között? Vagy ilyenkor szoktad hagyni és visszatérsz rá órák múlva?
2023. ápr. 1. 16:13
 3/10 A kérdező kommentje:

Ez úgy néz ki hogy /pillanat, hogy amikor belépek 30, majd 3mp múlva felugrik 100 körülire, ott el-visszsa vált a sárgáról zöldre, aztán kb 5perc és 180, stb.. Az elején ment fél órát. Nem a karakterkészítés a fétisem, de általában nagyon részletes karaktereket csinálok.

De míg a Black Desert be egyszer sem volt ilyen, viszont ott át lehet vinni a nyomorult karaktert másik serverre, itt nem.

Csak úgy tudsz másik servert kezdeni előlről, ha az egész játékot újra kezded.

De amit látom PC n is ez van, nem, nem egyből kezdem újra,köszben videókat nézegetek reggel óta, h hogy lehet ezt megoldani, a legutóbb ezt a vpn t raktam fel, eredmény=semmi:

[link]

PC n is ilyen:

[link]

Egyenlőre keresem a megoldást, gondoltam valaki hátha játszik itt ezzel.

Mondom, sosem volt még ilyen sehol, semmi, sem PC n, konzolon, mobilon sem, semminél.

Gondolhatod h nem egyedi, ha egy csomó kamu segítő videó van fent erről h:

"Tower fantasy Ping"

2023. ápr. 1. 16:44
 4/10 anonim ***** válasza:

Ééértem.

Hát egy próbát megér: húzd le a grafikai beállításokat. Elhiszem, hogy jó a telefonod, de olyan is létezik, hogy "elfárad" a megterhelésbe. Próbáld ki úgy mennyit bír, ha nem UHD-n nyomod gondolom fullos beállításokkal, hanem csak egy átlagos képi beállításon.

2023. ápr. 1. 16:48
 5/10 A kérdező kommentje:

*Tesztelem a servereket

(Jobb ötlet híján :D, azért kérdeztem meg hátha nem kellene az egészet kipróbálni :D)

Eddig, amikor kiválasztok egy servert zöld, majd mikor kiderül játék közbe, hogy szr az is, mikor kilépek már sárga a menüben is.

2023. ápr. 1. 16:48
 6/10 A kérdező kommentje:

Már megvolt, semmit se befolyásol, ha lehúzom UHD-ről Full Low-ra, semmi sem változik.

:)

2023. ápr. 1. 16:51
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet azért, valami megoldás csak van, mert vannak fent olyan gameplay ek amiken normálisan megy.

De most kimegyek, megiszok egy sört :)

2023. ápr. 1. 16:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Hááát akkor egy szar az egéz:D
2023. ápr. 1. 16:53
 9/10 A kérdező kommentje:

Lehet, most találtam egy vidit.

Én meg itt sírok 100-150 es pinggel :D

De mondjuk nekem már 150 nél késik, akad, szaggat..

De ja, akkor ez ilyen szr, nézd csak, ugyan ez van nálam is, full ugyan ez:

20-30 as pinggel indul, aztán ha kijövök a barlanból, kaka.

Gondolom a barlangos rész még "offline"..

Azt nem értem, hogy ezt nem tesztelte senki?

Pedig, nagyon bejönne :D :

[link]

2023. ápr. 1. 17:34
 10/10 A kérdező kommentje:

Offical Launch Gameplay..

:)

2023. ápr. 1. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!