A Nioh-t hogy lehet jó játéknak tartani?
Figyelt kérdés
Imádom sőt a kedvenceimnek tartom a souls játékokat. Na mondom kipróbálom ezt a Nioht. Bár ne próbáltam volna. Rossz minőségű souls copy az egész. Semmi eredeti ötlet nincs benne és baromi idegesítő a játék, a mechanikája borzalmas. A grafikája borzasztó. Nincs HDR támogatása. 2015-s Bloodborne sokkal jobban néz ki. Nem értem miért vannak oda ezért a játékért az emberek. Ha egy távol keleti szamurájos témájú játékkal szeretnék játszani ott a Sekiro ami harcrendszerébe szétalázza a Nioh-t és jól is néz ki.2023. márc. 30. 07:40
1/7 A kérdező kommentje:
Wo long is elkezdett érdekelni csak láttam, hogy ugyanezek fejlesztették így biztos az se tetszene.
2023. márc. 30. 07:43
2/7 anonim válasza:
Talán már hallottad azt a szót, hogy ízlés.
3/7 anonim válasza:
Nem sokat játszhattál a Nioh-val, különben nem a mechanikáját szidnád. Ha valami, ami pont a Nioh oldalára billenti a mérleget, az a mechanika. A Sekiro-ban egy dolgot kell megtanulni: hárítás. Ennyi. A Nioh-ban ott van a több tucatnyi fegyver, a stance-ek, Ninjutsu, Onmyo, skillek, perkek, Guardian Spiritek, Soul Coreok, Burstök... A Sekirot egyféleképpen lehet végigjátszani, vagy ha nem tanulod ki a hárítást, akkor sehogy. A Nioh-t százféleképpen is.
4/7 anonim válasza:
Hm, érdekes, a Nioh 1 és 2 is megvan, és nekem messze jobb mindkettő mint a Sekiro, ahol egyetlen dolgot kell tudnod, hárítani.
A Nioh egyik nehézsége talán pont az, hogy rengeteg opciód van, amit összerakhatsz és ha rosszul csinálod kb semmit nem sebzel. Velem is így volt az elején, nem szégyen megnézni pár buildet, miután átdolgoztam a komplett gear-t úgy vertem le a mobokat el se akartam hinni hogy ez az én karakterem.
5/7 anonim válasza:
A nioh azért komplikáltabb és jóval mélyebb harcrendszerű, mint bármelyik ds vagy sekiro. Valszef ezért nem megy neked, itt nem elég az rt1-et nyomkodni lol
6/7 anonim válasza:
Jaja, ide agy is kell a játékhoz, nem elég csak 1 gombot spam-elni. :D
7/7 anonim válasza:
részvétem kérdező. ha neked nem tetszik, ne játssz vele. szerencsére nem kötelező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!