Forza horizon 5 100% mentés hogyan?
sziasztok!
hogy bírom meg csinálni azt hogy a játékhoz 100% mentést adok hozzá? hogy sok autó és pénzem legyen. mint anno a need for speed most wanted 2005 játéknál csináltam. ja és ezért nem bannolnak? mivel a játék eredeti!
Meg mi értelme van 100% mentésnek? Ennyi erővel kár is játszanod.
annyi az értelme hogy rengeteg autót kapok és pénzt hogy tuningolni tudjam az autókat. Mivel én nem úgy játszom a játékkal mint mondjunk egy resident evil játékkal hogy végig viszem. csak egyszerűen szeretek benne autókázni és szét tuningolni a kocsikat és azokat más játékosoknak mutogatni! hogy milyen verdám van ennyi.
"és azokat más játékosoknak mutogatni! hogy milyen verdám van ennyi."
Hát ezt buktad. Mivel NEKED pont hogy NINCS semmilyen verdád. Nem TE szerezted meg őket hanem csak "lopod" más mentését. :D
Hát ezt buktad. Mivel NEKED pont hogy NINCS semmilyen verdád. Nem TE szerezted meg őket hanem csak "lopod" más mentését. :D
ez igaz! :D de akkor is na :D
hát én ilyen autókat akarok nagyon meg szerezni mint mondjunk...
Mercedes-AMG E63 S
BMW M4 2021
audi rs7 2021
szóval ilyen újabbakat. úgy halottam hogy szokott a játékban lenni valami lehetőség rá, hogy meg lehessen szerezni ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!