Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Amúgy a gta onlineban mit...

Amúgy a gta onlineban mit kell csinálni?

Figyelt kérdés
3x végigjátszottam a story modeot de az onlinehoz hozzá se szagoltam (mert nincs kivel) de azt lehet egyedül is játszani? mit kell benne csinálni?

2023. márc. 20. 00:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
10-es, de pont ez a lényege a játéknak, hogy szabadon választhatsz! pl egy eventnél! vagy sunyi módon megvárod, míg egyedül marad és te is megölöd, ellopod, vagy inkább kimaradsz és addig csinálsz valami mást, mert a lobby nagy része oda koncentrál. De ma már invite only-ban is működik a legtöbb küldetés, illetve business, szóval a grieferek sem lehetnek akadály. A legtöbb küldetést levitték egyszemélyes módra, tehát ismeretlenek sem kellenek, és Cayo még mindig jól fizet. Én egy full átlag játékos vagyok, 1:1-ben nulla, tehát nem harcolok jól, de jól megélek a vidéken. Kiismertem a játékmechanizmust, tudom, hogy mikor, mit kerüljek, megtanultam jól repülni a Buzzarddal, (egy buzzard meg egy armored curuma és egy kezdő simán fel tudja fejleszteni könnyen a businesseit). Lehet apránként is gyűjtöget, egy kezdő annyi tartalmat talál jelenleg, annyi küldetést, hogy pillanatok alatt elveszhet a játékban, akár hetekre is! Az az 5 fő heist néha valóban macerás, de azért ki lehet fogni, főleg a mai világban, hogy az embernek azért van 3 másik ismerőse általban, aki ráér egy órára, hogy játszanak együtt egyet invite onlyban. De mondom én randomokkal cisnáltam azokat végig, volt, hogy buktam, de volt olyan is, hogy a végén a host adott 300K-t, mert ő csak buliból csinálta és látta, hogy alacsony szintű vagyok még. Van nagyon sok tapló a lobbikban, akik csak ölni járnak, de azt is ki lehet védeni a passzív móddal.
2023. márc. 21. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!