Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi lehet az xbox-omon lévő...

Mi lehet az xbox-omon lévő játék problémája?

Figyelt kérdés

Hali,annyi lenne a probléma hogy ugye van egy fiókom xboxon,meg van egy másik a tesómé ha ő játszik.Bár sokszor az én fiókomba lép be,és ugye megvásárolta azt a lehetőséget,hogy a game passból tudjon letölteni játékot.Nem ez a fontos hanem ez,ugye letöltöttem tegnap egy játékot a game passból,ha már megvan,majd mikor már nem játszottam vele kikapcsoltam az xboxot,aztán másnap azaz ma,beléptem a fiókomba és rámentem a játékra,azonban azt adta ki hogy: Jelenkezz be a játék vásárlásához használt profiljával.

És itt nem értettem mert eleve az én fiókommal volt belépve,és úgy próbáltam rámenni a játékra,ennek mi lehet az oka?

2023. márc. 12. 14:33
 1/2 anonim ***** válasza:
A Game Pass előfizető profilnak a gépen kell lennie és "Home" vagyis "Otthoni"ra állítva. Akkor tudsz más profilokkal is játszani azon a gépen más profilokkal is.
2023. márc. 13. 11:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Jaa értem,köszi a választ
2023. márc. 17. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!