Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy jó karakter lolba?

Egy jó karakter lolba?

Figyelt kérdés
Egy olyan karaktert keressek amivel viszonylag könnyű is játszani meg erős is,olyat hogy elég gyorsan lehessen vele fejlődeni.Tudom hogy kevés az ilyen karakter de én nemtudok találni ugyanis kb 1 éve játszok a lolal de még a hősok 50% nem ismerem annyi van.

2023. márc. 12. 00:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

És még 3 kérdés:

1.Mi köze van a felső ösvénynek ahoz hogy egy könyen játszahtó erős karaktert akrok amivel tudok nyerni,nem minegy melyik ösvényen megyek?

2.Úgy döntöttem hogy mordekaisert választom és tudnátok hozzá jó tárgyakat mondani amivel erős lessz,asszem neki a legjobb a kritikus sebzés esélye az élet meg a sebzés nem?

3.Morde nem manás ugye?

2023. márc. 12. 11:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Általában mindenhol hasonló karakterek vannak ezért számítanak pl boton egy távolsági AD és mellé egy enchanter vagy tank, ha más menne oda pl egy közelharci nem sok esélye lenne a távolsági ellen, de persze visznek oda yasuot is én meg sett supportot

Mordekaiser nem manás

javarészt 2 build szokott lenni egyik Jak'sho és inkább tankosabbra építve a másik meg riftmaker mágikus sebzésre (lehet a 2. is tankosabb vagy üvegágyú is)

2023. márc. 12. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!