Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Érdemes ebbe a LEGO-ba befekte...

Érdemes ebbe a LEGO-ba befektetni?

Figyelt kérdés

LEGO® Horizon Forbidden West - Tallneck (76989)

Egyedi minifigura van benne, később érhet sokat?

2023. márc. 11. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem ez a szett úgy ahogy van pénzkidobás, nem hinném hogy a jövőben sokkal többet érne ez a szett. A minifigura ebben az esetben egy olyan játékhoz tartozik, ami PS exclusive, de így sem érte el a várt vásárlói értékeket.

Amit láttam róla jó játék, de valahogy nem tartott mögötte a hype. Lego készletként nem ruháznék be rá. Én a StarWars sisak szettet tudom ajánlani. 3 éve a Tie-fighter helmet-ből vettem 5 darabot, most 3-szor annyit érnek.

2023. márc. 11. 22:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Volt lego 10273-am és 21322-m is, sajnos azokat jól elrontottam, nem vártam máig az eladással, így azokon nem nyertem, azóta félek is legoba fektetni picit. Viszont köszönöm a tanácsod, utánanézek ennek a szettnek!
2023. márc. 11. 22:20
 3/4 anonim ***** válasza:
64%

#1-es vagyok,

Érdemes a Bricklink alapján nézelődni, az én esetemben a Tie Fighter pilot helmet (75274) 80-90.000Ft között tartom reálisnak. én 24.000Ft-ért vettem.

A StarWars lego art (31200) ami nálam kicsit a bebukott befektetések közé tartozik, ebből 6 darabom van, mindegyik 30.000Ft volt, azt hittem majd érni fog 60-70.000Ft-ot így 4-5 év múlva, de 44.000Ft a reális értéke, szóval abból 3 most össze van rakva teljes Darth Vader formában.

Talán a Discovery Space Shuttle-t (10283) tudnám ajánlani még, ha az kivezetésre kerül szerintem 80.000Ft-ig biztos hogy fel fog menni, ebből van 3 szettem, amit leárazva vettem 45.000Ft-ért.

Van amikor Alza vagy emag akciót tart, például a Lego Hedwig szettet (75979) 7.500Ft-ért szereztem be 50%-os leárazás volt rá, 5 darabot vettem akkor, most 16.000Ft-ért tudnám eladni.

Facebook-os csoportokat nem igazán ajánlanék, se vatera vagy ilyesmit, áruházakat vagy online webáruházakat érdemes nézegetni leárazásokra vadászva. Amúgy én csak hobbi szinten csinálom ezt, elég helyigényes, pláne ha 5-6 évre tervezem elrakni a csomagokat. Viszont a Star Wars szettekre mindig van kereslet és azokat általában kivezetés után dupla áron kínálják, én azokat szoktam nézegetni főleg. Habár most a lego amióta felhúzta az árakat részemről kicsit megcsappant a lelkesedés.

2023. márc. 11. 22:39
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm az információkat, hasznosak!!! a space shuttle-n sokat gondolkodtam, megvárok egy akciót és beszerzem, illetve akkor az általad említett két üzletet is nézni fogom. köszönöm!
2023. márc. 11. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!