Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legjobb Xbox 360 és...

Melyik a legjobb Xbox 360 és miért?

Figyelt kérdés
Szerintem az S Super elite

2023. márc. 11. 19:31
A kérdező szavazást indított:
Core
Arcade
Pro
Premium
Elite
Super Elite
Core2
Elite2
Super Elite2
8 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
49%

Ezeknek a fele nem létező 360 változat. Három fő 360 változat van.

Az első a FAT, első verzió. Ebből volt Arcade (fehér, HDMI nélkül, tárhely nélkül), Pro (fehér, ezüst csíkokkal, HDMI nélkül, 20GB tárhellyel - később HDMI csatlakozóval) és Elite (HDMI, fekete, ezüst csíkokkal, 120GB tárhellyel). Ezek nagy része már rég tönkrement mert a gyártás közben sok alapvető tervezési hibát követtek el. A HDMI csatlakozósak megbízhatóbbak.

Ez után jött az Xbox 360 S(lim). Ezekben HDMI, Wifi, Kinect csatlakozó, 4GB belső tárhely alapból volt. Újratervezték külsőleg és belsőleg. A legtöbbhöz volt egy 250GBos merevlemez is.

Végül volt az Xbox 360 E ami egy olcsósított változata az Snek, kicsit ócskább műanyag, kevesebb USB csatlakozó, optikai csatlakozó nincs stb stb. 500GBos HDDvel is mentek ezek.

A 360 S és E kb ugyanaz igazából. Az Sen egy kicsit több minden van amit vagy kihasználsz vagy nem az E meg újabb és egy icipicit jobban futtattja a játékokat, de olyan pici a különbség, hogy alig mérhető.

2023. márc. 13. 11:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Az E-t szokták a legjobbnak mondani, állítólag csendesebb és hűvösebb, mint a többi. Nekem S van, ami csendesebb a Fat változatoknál, de még mindig elég zajos.

A Core is alap Fat változat volt, az Arcade elődje.

A Premium volt az eredeti középkategóriás kiadás 20 GB HDD-vel (nekem ilyen volt az első X360-am), ennek a helyére jött a Pro 60GB HDD-vel.

2023. márc. 13. 13:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor ne is vegyek érintő Gombos bekapcsolót azt mondjátok? Csak az E?
2023. márc. 14. 09:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Az S modellek érintőgombosak. Az E az normál gombos. Nekem személy szerint egy Fat Elite modellem van 2008 óta ami még mindig működik pedig kapott rendesen, de vettem egy E modellt is és hát eléggé ég és föld zajban meg menü gyorsaságban.
2023. márc. 14. 10:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor S vagy E?
2023. márc. 14. 10:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem a fényesebb borítású S sokkal szebb mint az E modellek…
2023. márc. 14. 10:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Az S és E szinte teljesen ugyanaz. Vedd amelyik neked tetszik.
2023. márc. 14. 11:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Szabad venni RGH.-s gépet? Nem romlik el hamarabb?
2023. márc. 14. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!