A kérdező szavazást indított:
Mafia 1
Mafia 1 Definitive Edition
Mafia 2
Mafia 2 Definitive Edition
Mafia 3 Definitive Edition
17 szavazat
1/8 anonim válasza:
Az eredeti Maffia 1 a legjobb része a trilógiának szerintem.
2/8 anonim válasza:
Nekem a 2 tetszett legjobban. Az 1 is jó volt.
3/8 anonim válasza:
Sztori szempontjából mind 3 egyformán jó, hiszen egyás folytasása.
Viszont nekem a 2 a kedvencem főleg az első fele. Az a 40-es - 50-es évek beli feeling az akkori kocsikkal és akkori zenékkel a rádióban, páratlan. Van hogy ha unatkozom egyszerűen csak autókázom a Maffia 2-ben és hallgatom a kocsiban a rádiót. Nagyon ki tud kapcsolni. Alapból szeretem a 40-50-es évek beli zenéket.
4/8 anonim válasza:
Azért a sima 2-re szavaztam egyébként és nem a definitiv edition-ra, mert a sima 2 az eredeti, a definitiv edition, meg annyiban más, hogy bővült pár dologgal/funkcióval.
Előző voltam.
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem pont a Mafia 2 a leg rosszabb, mert a Mafia 3, meg a Mafia 1 jobb.
2023. márc. 9. 10:00
6/8 anonim válasza:
Nekem személy szerint a mafia 3 pont nem jött be, értem én a szegregációt, a négerek elnyomását stb, de a 3-ból pont a 3-dikat nem játszottam végig, annyira idegesített. Az első kettőből nekem az 1 jobban bejött, de ez megint ízlés kérdése.
7/8 anonim válasza:
A szavazatokat elnézve elég egyértelmű melyik minden idők legjobbja.
8/8 anonim válasza:
2: rossz befejezés, kevés autósüldözés. 3: rossz lopakodás, GTA-szerű. 1 DE: kihagytak pár részt belőle. 1 az maga nemében a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!