Fifa 22 miert hagyjak el a csapatot a jatekosok ?
Kezdo vagyok csinaltam egy kariert mar 5-6 szezont vegignyomtam es az idei evben elment tolem 2 jatekos is. Ugy hogy nem kaptam rajuk ajanlatot. Hakimi es marquinhos
A potencialjuk mar maxon volt a hakimitol kaptam is levelet hogy nem erzi jol magat , es ment pedig tavaly meg fizetest is emeltem neki …
Van egy regebbi mentesem amiben meg megvannak a kerdesem hogy tudom oket megtartani ?
Koszi a valaszt !
Nem jart le a szerzodes … uj szezon kezdeskor jott mind a kettotol level hogy nem erzik jol magukat . Hosszabittottam nekik 1-1 evet es emeltem fizetest is igy maradtak .
Salah is ugyan ezt irta, nala is hosszabbitas es fizetes emeles megtortent . Annyi hogy beallittottam a releas claust a jatekosok ertekenek a duplajara igy talan nem fogjak elvinni oket vagy annyi penzbol tudok mas jatekosokat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!