Az miért van, hogy bizonyos számítógépes játékoktól fáj a fejem?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, amikor lövöldözni kell és a karakter mögött 3rd person view-ban vagyok.
Van egy amivel régóta játszom és nem fáj a fejem, csak ha már pl 1 órája tolom.
Viszont egy másiknál már 10 perc után szédülök.
2023. febr. 28. 11:00
1/3 anonim válasza:
Van ismerősöm, ugyan ez van vele, nem tud FPS játékokat játszani a mozgás miatt, születési betegség.
Ha nagyon zavar keress fel szakorvost és vizsgáljon meg, pontosan mi ez, illetve hogy lehetne csökkenteni vagy megszüntetni a dolgot.
2/3 anonim válasza:
nekem a back4blood-tól fájt ha rohantunk. ha szép komótosan mentünk akkor nem. lehet vérnyomás pl, igaz én nem mértem
3/3 anonim válasza:
Epilepsziára gyanakodnék, de nem vagyok orvos. Keress fel ezzel kapcsolatban szakembert, mert nagy baj is lehet belőle. Illetve fáradtan ne üljetek le ilyen túlpörgetett játékokat játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!