Battlefield 1-ből miért nincs e-sport?
Nekem ez a játék tetszik. Nem értem, miért nem rendeznek belőle e-sport versenyt.
Azon belül is a conquest játékmódot támogatnám.
A BF sorozat lassú játékmenetű, hosszú játékidejű, nagy térképeken játszódó, seregekre épülő, objective-alapú játék, következésképpen eléggé nehéz közvetíteni és értékelni. Még a pontszám sem jelent semmit. Egy csomó meccsen végeztem a ponttáblázat elején úgy, hogy mások sokkal több killt szereztek, de én közben foglaltam a bázisokat, gyógyítottam, építettem, javítottam, stb. Lehet, hogy én voltam a No. 1 player azon a meccsen, de hogy nézni baromi unalmas lett volna a ténykedésem, az biztos.
Nem véletlen, hogy e-sport csak a pörgős játékokból lesz.
7# annyi a különbség, hogy a battlefieldben legalább 30 perc egy meccs amik a csgo pályák minimum 3x-osai és még keveset is mondtam. Taktikával squadokra épülve. Legalább 6 objective van közöttük akár 200 300 méter távolvság , 60 emberes meccsekről beszélünk ahol alapból ha pl az itt említett bf 1-et említsük gyakorlatilag teljes káosz van a játékba lehetetlen közvetíteni. Egy átlag bf 1 meccs így néz ki: mindenki megrohamozza a még semleges objectiveket sokan becampelnek oda, hogy védjék mások mennek tovább a többi objectivere mások tankokba, repülőkbe a pályától függően léghajóba (a kissebbbe), rombolóba, cirkálóba, zeppelinbe , csónakba, légvédelmi ágyúba , tüzérségi ágyúba, páncélozott vonatba, rohadt nagy tankba harcol a map kitöltő területein robbanás, lövedékek, emberek, ordítás mindenhol. Ezt a fajta káoszt se nem lehet kommentálni se nem lehet egyszerre közvetíteni
Kis ízelítő:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!